Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
курсова Word 2003_1.doc=.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
15.11.2018
Размер:
2.29 Mб
Скачать

82400 Україна, Львівська обл. М. Львів ,вул. Горбачовського18.

Тел. (03245) 5-18-43.

http:// www.marykay.ua

Паблік рілейшинз ”

В дослівному перекладі означає “ взаємини з громадськістю ” – це діяльність, спрямована на формування позитивного іміджу фірми, доброзичливого ставлення до неї та її товару [2; с. 127].

Наша фірма буде використовувати “паблісіті”. Фірма Mary Kay встановлює і підтримує зв’язки з пресою, проводить прес-конференції та брифінги, на яких обговорює свої досягнення та перспективи, розсилає по засобах масової інформації свої повідомлення про фірму і товар, також організовує інтерв’ю з керівництвом фірми.

Фірма організовує різноманітні заходи, пов’язані з ювілеєм фірми чи з певною знаменною подією у житті країни тощо.

Також ми займаємось спонсорством, допомагаємо дитячим притулкам і допомагаємо при лікуванні дітей хворих на лейкемію, і інші ракові захворювання.

Персональний продаж.

Це усне представлення товару у ході бесіди з одним чи декількома потенційними споживачами для продажу [2; с. 127].

При здійсненні своєї мети, компанія опирається на професіоналізм своїх консультантів. Для цього підготовлені спеціальні програми навчання, що орієнтуються на отримання унікального комплексу знань та навичок , на кар’єрний та особистий ріст.

Персональний продаж здійснюється також через презентації товару для групи покупців, проведення торговельних семінарів для співробітників фірми-покупця з інформуванням їх про товари-новинки.

На підприємстві існує соціальна оплата праці, тобто поєднання фіксованої оплати і комісійних.

Наймаючи працівників на роботу, керівництво фірми проводить його ретельний відбір, оскільки працівники фірми повинні вміти переконувати, бути наполегливими у досягненні цілі, вміти швидко оцінювати ситуацію тощо.

Стимулювання збуту.

Це короткочасні спонукальні заходи заохочення споживачів до купівлі. Тому заходи стимулювання збуту поєднуються з рекламою та “паблік рілейшнз” ,доповнюючи їх [2; с. 127].

Стимулювання збуту нашого підприємства буде спрямоване як на споживачів, так і на торговельних посередників, так і на власний торговельний персонал.

Для стимулювання збуту, спрямованого на споживачів, підприємство буде використовувати різні знижки цін : знижки за більшу кількість купленого товар, знижки з нагоди різних знаменних подій, свят (восьме березня, день Валентина тощо). Будуть розповсюджуватися безкоштовні зразки товарів; проводитися підтримка постійних покупців (певні знижки на товар), будуть надаватися спеціальні премії у вигляді сувенірів, за умови купівлі певної кількості продукції. Також будуть проводитися спеціальні презентації нових товарів. Фірма буде приймати участь в ярмарках щоб зацікавити своєю продукцією широке коло покупців.

При роботі з посередниками будуть надаватися знижки оптових цін при великих партіях товару, проводитися забезпечення роздрібної торгівлі безоплатними фірмовими рекламо-носіями (плакати, планшети з рекламою фірми Mary Kayтощо), збільшення комісійних виплат при довготривалих ефективних контактах; організація з’їздів дистриб’юторів та дилерів;

Щодо стимулювання власного персоналу, то фірма надаватиме премії кращим працівникам по збуту, будуть надаватися додаткові дні відпустки, даруватися цінні подарунки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]