Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Prav_osn_upravl_v_SE.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.11.2018
Размер:
319.49 Кб
Скачать

Поточний контроль знань студентів

Для нормативних дисциплін кількість балів за результатами поточного контролю складає 50 балів, з яких:

з/п

Види робіт

Максимальна кількість балів

1.

Виступи, доповіді та доповнення під час семінарських занять протягом семестру, експрес-контроль (проводиться в усній чи письмовій формі у вигляді тестів, задач, кейс-методів, роботи в малих групах або в інших формах за вибором викладача).

30

2.

Виконання завдань для самостійної роботи:

обов’язкові види самостійної роботи:

  • опрацювання питань, що виносяться на самостійне вивчення; виконання навчальних домашніх завдань;

вибіркові види самостійної роботи:

- виконання індивідуального завдання теоретичного характеру (підготовка конспектів, доповідь на конференції, реферат тощо);

- виконання індивідуального завдання практичного характеру (підготовка юридичних документів, розробка та вирішення кейсів тощо).

10

з яких 5 балів за обов’язкові та 5 балів за вибіркові види робіт

3.

Виконання модульного контролю (1 модуль – 10 балів або 2 модулі по 5 балів в залежності від кількості кредитів, виділених на вивчення дисципліни та рішення кафедри)

10

Підсумковий контроль знань студентів

Метою підсумкового контролю знань є визначення дійсного рівня і змісту знань студентів з конкретної дисципліни за обсягом, якістю, глибиною та вмінням застосовувати одержані знання у практичній діяльності у відповідності до моделі конкретного освітньо-кваліфікаційного рівня.

Підсумковий контроль знань по даній дисципліні проводиться у формі письмового іспиту за екзаменаційними білетами, кожен з яких включає 6 (для денної та вечірньої форм навчання) або 10 питань (для заочної форми навчання).

Відповідно до Ухвали Вченої ради університету від 25 березня 2010 року та Розпорядження ректора університету від 30 березня 2010 року, починаючи з другого семестру 2009-2010 навчального року в екзаменаційні білети для студентів денної і вечірньої форм навчання включається 6 питань, для студентів заочної форми навчання10 питань, починаючи з першого семестру 2010-2011 навчального року.

При цьому кількість балів за поточну успішність студентів денної і вечірньої форм навчання дорівнює 50 балам, максимальна кількість балів за іспит – 60, підсумкова оцінка не повинна перевищувати 100 балів (для студентів заочної форми навчання кількість балів за поточну успішність має складати 20 балів, максимальна кількість балів за іспит – 100, підсумкова оцінка не повинна перевищувати 100 балів).

Питання, що включаються до екзаменаційних білетів є вузловими, узагальненими, комплексними, потребують творчого підходу при побудові відповіді та уміння синтезувати отримані знання.

Питання екзаменаційних білетів формулюються, виходячи з питань, призначених для підготовки до іспиту, в межах змісту програми навчальної дисципліни. Питання для підготовки до іспиту доводяться до студентів у встановлені в університеті терміни.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]