Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1 РОЗДІЛ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
15.11.2018
Размер:
766.98 Кб
Скачать

1.2.Організаційна структура ск « Граве Україна

Структура СК «ГРАВЕ УКРАЇНА»: Головний офіс у м. Львові та 9 обласних дирекцій. На сьогодні у компанії працює близько 180 працівників по всій Україні.

Так, до 2008 року регіональна мережа компанії налічувала 15 офісів, з них офіси філій в Луцьку, Запоріжжі, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Києві, а також відділення у м. Івано-Франківськ, Хмельницькому,Ужгороді та ін.

Представницька мережа даної компанії з питань автострахування знаходиться за адресою : головний офіс ПрАТ "Граве Україна Страхова компанія": вул. Метрологічна 2, м. Львів, тел.: 032-293-55-88,

або ж з їх представництв. Представницька мережа складається з майже двох десятків офісів по всій території України. Для перегляду даної контактної інформації скористаємося інтерактивною картою.(Додаток)

Правління страховаї компанії є таким:

Копоть Тарас - Голова Правління

Дунаєвський Роман -Член Правління

Новачук Оксана - Член Правління,Фінансовий директор

Маг. Бернд Річард Шерак - Представник за довіреністю від Наглядової ради

Рибка Тетяна - Прес-секретар, ПрАТ "ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя".

1.3. Ліцензії страховика на ведення страхової діяльності.

Страхова компанія "Граве Україна" пропонує своїм клієнтам широкий спектр страхових послуг.СК «Граве Україна» володіє 10- ма ліцензіями на здійснення добровільних та 8 -ма ліцензіями на здійснення обов’язкових видів страхування, серед яких, зокрема:

-Добровільні види страхування: Добровільне страхування від нещасних випадків, Добровільне страхування фінансових ризиків, Добровільне страхування відповідальності перед третіми особами (крім цивільної відповідальності власників наземного транспорту), Добровільне страхування наземного транспорту (крім залізничного), Добровільне страхування медичних витрат, Добровільне медичне страхування (безперервне страхування здоров'я), Добровільне страхування майна (крім залізничного, наземного, повітряного, водного транспорту), Добровільне страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ, Добровільне страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту, Добровільне страхування вантажів та багажу (вантажобагажу).

- Обов'язкові види страхування: Обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, Обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, Обов'язкове страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежо-вибухонебезпечні об'єкти, Обов'язкове особисте страхування працівників відомчої та сільської пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин, Обов'язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті, Обов'язкове страхування відповідальності суб'єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків при перевезенні небезпечних вантажів, Обов'язкове страхування цивільної відповідальності громадян України, що мають у власності чи іншому законному володінні зброю, за шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок володіння, зберігання чи використання зброї, Обов'язкове страхування врожаю сільськогосподарських культур і багаторічних насаджень

Копії ліцензій представлені у додаткуА.

За останні роки даною компанією були налагоджені продуктивні фінансові взаємовідносини з наступними банками:

У страхуванні життя основним партнером є -«Євролайф Україна» – абсолютний лідер у сфері надання консультаційних послуг зі страхування життя. Як провідний консультант у цій галузі, компанія бере на себе завдання оцінки фінансових ризиків та сприяє вигідним капіталовкладенням залежно від ступня життєвих ризиків клієнтів.

«Євролайф Україна» працює як з фізичними, так і з юридичними особами, і є професійним фінансовим консультантом в галузі корпоративного страхування і недержавного пенсійного забезпечення.

Висновок до розділу 1:

Отже, Граве пропонує всі види страхування - майнове, страхування відповідальності, особисте страхування. Незалежний авторитетний рейтинг "ТОР-100" назвав "Граве Україна" однією із ведучих компаній фінансового сектору України. Компанія має доволі престижні нагороди, особливо у сфері страхування життя . займає одне із перших місць у даній сфері за кількістю виплачених страхових платежів. У 2008 році була нагороджена Почесний орден ЛСОУ «За вагомий внесок у розвиток страхування». У 2009 за фінансовим рейтингом газети «Бізнес» «Граве Україна» посіла перше місце в номінації «Найпрофесійніша страхова компанія». У 2010 Рейтинг «ТОП-100. Лідери бізнесу України – 10 років розвитку». «Граве Україна» отримала перше місце як компанія, що здійснює найбільшу кількість виплат зі страхування життя. "Граве Україна" стала одним з переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2010».

Основним принципом роботи концерну був і залишається принцип різностороннього задоволення страхових потреб клієнтів. Надання страхових послуг на рівні європейських стандартів - це основний стиль роботи компанії, який успадкований від її засновника-австрійського концерну GRAWE. Стабільна робота в нестабільному суспільстві, надійність та прибутковість фінансових інвестицій, повна гарантія виконання всіх зобов'язань перед клієнтом - це основне, що дає впевненість клієнтам при погляді у майбутнє.

РОЗДІЛ 2. СТРАХОВІ ПОСЛУГИ: ВИДИ ТА УМОВИ НАДАННЯ. КЛІЄНТИ СТРАХОВИКА

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]