Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
“Історія держави і права України”.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
565.76 Кб
Скачать

Порядок ліквідації академічної заборгованості

Студенти, які набрали за результатами поточного і підсумкового контролю від 30 до 45 балів, після належної підготовки мають право повторно складати іспит за власною заявою згідно зі сформованим графіком на початку семестру або з потоком на різних формах навчання. Перескладання іспиту дозволяється двічі. Якщо студент не пересклав іспит двічі, він зобов'язаний повторно вивчити дисципліну та знову скласти іспит (востаннє).

Студенти, які набрали за результатами поточного і підсумкового контролю від 1 до 29 балів, зобов'язані пройти повторний курс вивчення дисципліни перед повторним складанням іспиту за власною заявою. Студенти зобов'язані записатися на повторне вивчення дисципліни на різних формах навчання і там скласти іспит.

Студенти, які не з'явилися на іспит без поважних причин, вважаються такими, що одержали незадовільну оцінку і мають академічну заборгованість.

Студенти зобов'язані ліквідувати академічну заборгованість з дисципліни “ІДПУ” до закінчення навчання на бакалаврському циклі.

Студенти, які не ліквідували академічну заборгованість у вказані строки, відраховуються з університету.

Порядок оцінювання знань студентів заочної форми навчання Порядок оцінювання знань студентів за результатами вивчення дисципліни, формою підсумкового контролю якої є іспит

Форма оцінювання знань

Кількість балів

результат

1.

Оцінювання поточної роботи в семестрі у вигляді домашньої контрольної роботи.

до 20 балів

Одержання

підсумку результатів

2.

Оцінювання письмової екзаменаційної

роботи

Від 0 до 100 балів

Одержання підсумкової оцінки

Загальна підсумкова оцінка(в балах) складається з суми балів за результати домашньої контрольної роботи, та за виконання завдань, що виносяться на іспит.

Примітка: на іспиті студент повинен набрати не менше 30 балів, максимальна кількість балів за екзамен – 100 балів. Підсумкова оцінка не повинна перевищувати 100 балів.

Поточний та підсумковий контроль знань студентів заочної форми навчання включає сумарні результати домашньої контрольної роботи та семестрового іспиту. Метою поточного та підсумкового контролю знань є визначення справжнього рівня і змісту знань студентів з конкретної дисципліни за обсягом, якістю, глибиною та вмінням застосовувати одержані знання у практичній діяльності у відповідності до моделі конкретного освітньо-кваліфікаційного рівня.

Поточний та підсумковий контроль знань по дисципліні проводиться у формі домашньої контрольної роботи та письмового іспиту.

Написання та перевірка письмової контрольний роботи проводиться протягом семестру. Прийом та реєстрація контрольних робіт закінчується за чотири тижні до початку екзаменаційної сесії.

Письмовий іспит складається за екзаменаційними білетами, кожен з яких включає 6 проблемних питань та 4 тестових завдання. Питання, що включаються до екзаменаційних білетів, є вузловими, узагальненими, комплексними та потребують творчого підходу при побудові відповіді та уміння синтезувати отримані знання.

Критерії оцінювання знань студентів заочної форми навчання на письмовому іспиті див. Вище(для студентів денної та вечірньої форми навчання).

Питання до екзаменаційних білетів відбираються в межах програмних питань, що складають зміст навчальної дисципліни, а також термінів, які наведені на початку цих методичних матеріалів. Програмні питання доводяться до студентів на початку навчального семестру.

Підсумкова оцінка з дисципліни є загальною, складається з суми балів, отриманих за виконання модульного завдання та письмової екзаменаційної роботи і становить максимально 100 балів.

ЗРАЗОК ЕКЗАМЕНАЦІЙНОГО БІЛЕТА

для денної та вечірньої форм навчання