Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
prog_nav-2009-z-n-4-english.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
03.11.2018
Размер:
110.08 Кб
Скачать

Самостійна робота.

Мета самостійної роботи – закріпити в письмовому мовленні засвоєний усно граматичний і лексичний матеріал; привчити слухачів самостійно працювати над літературою, зокрема фаховою. Самостійна робота є також джерелом нових сюжетних ситуацій для розвитку навиків усного мовлення в аудиторії.

Норми самостійного читання встановлюються для слухачів індивідуально із врахуванням їх рівня володіння мовою.

Для позааудиторного читання рекомендується неадаптована художня література, суспільно–політичні тексти та оригінальні тексти з фаху, посібники з граматики.

Зміст навчальної дисципліни

1 семестр.

Modul I : My Study

English speaking world, Our University, My Future Speciality is a Lawyer

Вміти вести бесіду на теми англомовні країни, наш університет, моя майбутня професія, надати інформацію про себе та про вище згадані теми. Правильно будувати розповідні, питальні та заперечні речення, використовуючи знання з граматики, фонетики, словотворення.

Слухач повинен знати: лекичний мінімум; правила граматики дієслова to be та його форми в Present, Past, Future Simple Tenses. Present Continuous Tense. Imperative mood. Plural forms of noun. Possessive case. Adjective . The Numeral. The Pronoun. Verb to have(have got) in the Present, Past, Future Simple Tenses. The Pronoun. some, any, no. The Pronoun. much/many, few/little, a few/a little, verbs are not used in Continuous; словотворення. Слухач має повторити шкільний запас слів.

2 семестр.

Модуль ІІ. Introduction into Speciality

Militia of Ukraine, Ukrainian Militia Ranks, Military Commands and W/E

Міліція України, звання в українській міліції, підготовка та навчання майбутніх правоохоронців, команди при затриманні, оновні вирази при наданні допомоги чи для вияснення обставин. Основні теми цього модуля по яким слухач повинен вміти надати інформацію у вигляді монологу, чи отримати її – врезультаті діалогу.

Слухач повинен знати: ключові слова до кожної теми, визначення; фонетичні особливості наказового способу, питальних речень; правила з граматики Modal verbs, Imperative mood. The Present Simple Tense. The Future Simple Tense. Past Сontinuous. Фонетичні особливості англійської мови (американський варіант).

3 семестр

Модуль ІІІ. Police Service and the State

Organization of the Police Service in GB, Police Training in England and Wales, Police Establishment in the USA

Організфція поліцейської служби в Великій Британії та Сполучених Штатах, навчання та підготовка поліцейських в Англії та в Уельсі.

Слухач повинен вміти скласти повідомлення на теми модуля, читати та перекладати не адаптовані статті, тексти, повідомлення на тему поліція США та Великобританії, розпізнавати граматичні та фонетичні особливості вивчених тем в прочитаному матеріалі, робити повідомлення підтвердити чи спростувати те, що було почуте, прочитане.

Слухач повинен знати: лексичний мінімум до кожної теми, організацію поліцейської служби в Великій Британії та Сполучених Штатах. правила граматики Present Perfect- Past Perfect, Past Simple - Past Perfect словотворення-суфікси іменника.

4 семестр

Модуль ІV. Law and Offences

Legal Professions in England and Wales, Types of Offences, Kinds of Cases

Юридичні професії в Англії та в Уельсі, види злочинів, справи, які розглядаються в суді.

Слухач повинен вміти логічно правильно будувати розповідь, працювати з юридичними та різними лінгвістичними словниками, підбирати синоніми до заданих дієслів, робити розгорнуті повідомлення у вигляді інформації. Вести підготовлену бесіду, яка включає повідомлення, оцінку повідомлення, використовуючи суфікси прикметника утворючи нові слова, складати та перекладати речення в Past Indefinite – Present Perfect, The Past Continuous Tense - Past Perfect,Present Perfect Continuous(Active,Passive)

Слухач повинен знати: ключові слова до кожної теми, чи є різниця у видах злочинів в Англії та Україні, юридичні професії в Англії та в Україні; правила граматики; словотворення.

Рекомендується повторити прикметник, ступені порівняння, всі теми з граматики.

5 семестр.

Модуль V.Asking for Information

Description of Wanted, Interviews, Interrogation, Crime Scene Search.

Отримання необхідної інформації щодо опису злочинця, або розшукуваного, огляд місця злочину, обшук, опитування свідків, постраждалого.

Слухач повинен вміти логічно та граматично правильно будувати запитання в Past Continuous, Present Continuous, Past Perfect, Past Indefinite, Present Simple, Future Simple, Future Perfect(Active, Passive); використовуючи новий та шкільний лексичний запас описати місце «злочину», зовнішність особи, робити повідомлення за ситуацією, у зв¢язку з почутим, застосовуючи узгодження часів.

Слухач повинен знати: правила з граматики Sequence of Tenses, Reported Speech, лексичний запас до всіх трьох тем, фонетичні особливості питальних речень, інтонацію під час перераховування,привітання, прощання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]