Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Programma_Praktiki.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.10.2018
Размер:
117.25 Кб
Скачать

15

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ”

МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ННІ „ВИЩА ШКОЛА ЕКОНОМІКИ І МЕНЕДЖМЕНТУ”

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА

ЗАТВЕРДЖУЮ

Декан факультету економіки

С.І.Кравченко

_____________________

„____”__________2010р.

П Р О Г Р А М А

Навчальної практики

для студентів першого курсу заочної форми навчання з наданням додаткових освітніх послуг

(освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр)

Напряму підготовки: „Економіка підприємства” („Економіка підприємства по галузям”)

Донецьк 2010

Програма навчальної практики складена на підставі положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, методичних рекомендацій по складанню програми практики студентів вищих навчальних закладів України, відповідає навчальному плану і кваліфікаційній характеристиці спеціальності.

Укладачі – Хобта В.М., д.е.н., проф., зав. кафедри „Економіка підприємства”,

Стефаненко-Шупік А.П., ас. кафедри „Економіка підприємства”

Рецензент – , к.е.н., доцент кафедри фінансів та банківської справи

Відповідальний за випуск – Кравченко С.І., к.е.н., доц., декан факультету економіки

ВСТУП

Одним із важливих напрямків професійної підготовки майбутніх висококваліфікованих спеціалістів є проведення практик, зокрема навчальної практики. Особливе місце займає навчальна практика на першому курсі, оскільки саме з неї розпочинається засвоєння фахівцями практичних навичок та вмінь, безпосереднє знайомство з майбутньою професійною діяльністю. Навчальна практика проводиться серед студентів першого курсу навчання напряму підготовки „Економіка підприємства„ („Економіка підприємства за галузями„) з відривом від навчання протягом двох тижнів. Практика реалізує завдання щодо закріплення і апробації студентами першого курсу навчального матеріалу зі спеціальності, що було отримано ними протягом першого року навчання.

Наявність методичних рекомендацій з навчальної практики дозволить студентам закріпити теоретичні знання, здобуті в рамках першого року навчання, та отримати практичні навички та прийоми для успішного вивчення дисциплін на старших курсах. Методичні рекомендації включають основні положення, мету і задачі, зміст навчальної практики, її зв'язок з дисциплінами, що вивчаються, вимоги до структури і оформлення звіту, а також необхідні додатки.

Основні положення

Навчальна практика проводиться після закінчення другого семестра (першого курсу) у терміни, передбачені навчальним планом та графіком навчального процесу.

Практика проводиться в рамках ДВНЗ «ДонНТУ». Терміни і місце практики, призначення керівників оформлюється наказом по університету в установленому порядку. Керівництво навчальною практикою здійснює викладач кафедри «Економіка підприємства». До обов’язків керівника практики від університету входить: проведення установчої зборів; проведення інструктажу студентам про порядок проходження практики; оформлення та видача щоденників практики, а також індивідуальних завдань з практики кожному студенту з урахуванням інтересів останнього; здійснення контролю за ходом виконання завдань практики студентами згідно з програмою; перевірка письмового звіту та приймання заліку з практики; подання письмового звіту завідуючому кафедрою про проведення практики.

Студенти зобов’язані вчасно виконувати передбачені програмою практики завдання і виконати план практики у повному обсязі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]