Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Programma_Praktiki.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.10.2018
Размер:
117.25 Кб
Скачать

Форми та методи контролю

Загальну організацію та контроль за проведенням навчальної практики здійснює керівник практики від ВНЗ. Виконання програм практик здійснюється відповідно до складеного студентом та затвердженого керівником практики від університету індивідуальним планом практики, який включає етапність та термін виконання завдань практики.

Індивідуальний план заноситься в щоденник практики студентом і хід його виконання контролюється керівником від вищого навчального закладу.

Контроль за якістю проходження студентом навчальної практики проводиться керівником від ВНЗ на загальновідомих принципах навчання в університеті згідно з усією програмою практики, що передбачає щотижневу перевірку щоденника щодо виконання студентом програми практики.

Вимоги до звіту

Для підготовки й оформлення звіту приділяється два останніх дні передбаченого строку практики. Звіт повинен бути коротким і відбивати виконання завданні, передбачених програмою (змістом) практики. Після закінчення практики кожен студент зобов'язаний представити звіт про проходження практики. Звіт представляється на кафедру разом із щоденником.

Звіт має містити відомості про виконання студентом усіх розділів програми практики та індивідуального завдання, висновки і пропозиції, список використаної літератури та інші. Звіт оформляється за вимогами, які встановлює університету, з обов'язковим врахуванням матеріалів Державного стандарту України ДСТУ 3008-95 "Документація. Звіти у сфері науки і техніки", стандарту 2.105-95 ЕСКД. "Общие требования к текстовым документам", ГОСТа 7.32-91 "Система стандартов по информации, библиотечному и издательскому делу.

Звіт про проходження практики оформлюється кожним студентом окремо та має містити наступні структурні елементи:

  • титульний лист (Додаток А);

  • реферат (Додаток Б)

  • зміст;

  • вступ;

  • основну частину;

  • висновки;

  • додатки.

При оформленні звіту необхідно дотримуватись таких правил.

Всі розділи повинні мати власну назву (заголовок) і наскрізну нумерацію. Розділи (типу 1, 2), якщо це необхідно, мають внутрішню структуру у вигляді підрозділів (типу 1.1, 1.2), пунктів (типу 1.1.1., 1.1.2.), а також інших підпунктів.

Перелік посилань або джерел, на які є посилання в основній частині, наводять у кінці тексту розрахунково-пояснювальної записки, починаючи з нової сторінки. У відповідних місцях тексту мають бути наведені посилання. Бібліографічні описи в переліку посилань подають у порядку, за яким вони вперше згадуються в тексті. Можуть бути застосовані інші способи подання переліку посилань, наприклад, у алфавітному порядку. Порядкові номери описів у переліку є номерами посилань в тексті, які виділяють квадратними дужками. Наприклад, у тексті є посилання: "У загальному обсязі робочого часу частка інформаційної роботи перевищує 70%" [7, с.33]. Відповідний опис у переліку посилань має вигляд:

7. Організація праці: Учбовий посібник / В.А. Головко та ін. За ред. Н.М. Атаманчука. – К.: Вища шк., 1994. – 223 с.: іл.

Додатки розташовуються в порядку появи посилань на них у тексті. Кожний додаток починається з нової сторінки, повинен мати своє позначення і повну назву. Позначення додатків здійснюється великими літерами українського алфавіту типу: Додаток А, Додаток Б і так далі, за винятком літер Г, Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь.

Обсяг письмового звіту – 10-15 сторінок друкованих аркушів в форматі А4, прийнятий інтервал між стрічками дорівнює 1,5 технічного інтервалу, кількість друкованих знаків у стрічці становить 56-60. Текст розміщується на аркуші, додержуючись таких розмірів: верхнє, ліве і нижнє поле – не менше 20 мм, праве поле – не менше 10 мм. Нумерація сторінок здійснюється арабськими цифрами, додержуючись наскрізної нумерації вдовж усього тексту звіту. Номер сторінки проставляється у правому верхньому куті сторінки без крапок в кінці номера сторінки. Номера сторінок на титульному аркуші і рефераті не проставляються.

Відстань між заголовком і текстом розділу або пункту дорівнює одному прийнятому інтервалові.

Не допускається розміщення заголовку розділу або пункту наприкінці сторінки при відсутності подальших стрічок його тексту;

Ілюстрації (креслення, рисунки, графіки, схеми, діаграми і фотознімки) розміщуються в тексті безпосередньо після посилання на них або на наступній сторінці;

Для оформлення письмового звіту наприкінці навчальної практики відводиться 3 дні. Звіт перевіряється, оцінюється і затверджується керівником практики.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]