Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дипломна робота.docx
Скачиваний:
9
Добавлен:
28.10.2018
Размер:
3.63 Mб
Скачать

Висновок

В даній дипломній роботі була розглянута структура форматування слайдів і презентацій засобами Power Point 2010.

За допомогою програми PowerPoint створюються різні реклами для фірм, агентств та інше. Надавши потрібного вигляду та різних за необхідністю анімацій вашим слайдам, презентація матиме чудовий зовнішній вигляд. Гарно створену презентацію, глядачам буде приємно переглядати. Зараз ця програма дуже популярна серед підприємців, бізнесменів та інше. Можна до вашого слайду також вставити таблицю Excel. Крім вставки таблиць можна також вставити діаграму із різною графічною основою.

Отже програма Power Point - це програма за допомогою якої можна створити презентацію, яка матиме той вигляд який користувач задасть сам. Можна вставити до презентації: малюнки, графіку, різне написання тексту, надати колір тексту, змінити фон презентації, надати вашій презентації різних ефектних анімацій та інше.

Настройка слайдів має велике значення у презентації. Настроїти слайди можна за часом або за вказівкою користувача, тобто за клацанням мишки. Якщо необхідно поміняти слайди місцями, то це можна зробити за допомогою режиму "Сортировщик слайдов". У цьому режимі можна за допомогою миші, клацаючи нею по необхідному слайдові, Змінити розміщення слайду.

Як ми переконалися ця програма дозволяє одержувати приголомшливі результати, і в той же час її легко використовувати оскільки саме вона виконує замість нас величезний обсяг роботи.

Отже, якщо ти хочеш представити свою інформацію і добитися при цьому чудових результатів, то використовуй такі програми, як PowerPoint, і успіх тобі забезпечений.

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

  1. "Програма Power Point"/ Д. Хабрейкен / "Вильямс" / Київ 2010р.

  2. "Створення презентації" / М.М. Вайтюшенко /"Акваріум"/ Київ 2010 р.

  3. “Microsoft PowerPoint одним поглядом“, Олександр Старшинин, Санкт-Петербург, 2010 р.

  4. Книга «MICROSOFT OFFICE для WINDOWS» 2010 р.

  5. Книга «ЕГЄ- Інформатика»

  6. http:/Power_Point.html

  7. http: /officeguru/faq.aspx.

  8. http://www.microsoft.com

  9. http:com/offise.com