Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лукянчук.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
28.10.2018
Размер:
1.92 Mб
Скачать

Вимоги до оформлення звіту

1. Оформити звіт та захистити роботу пройшовши тест (знання використаних у роботі тегів) в [3].

2. Після закінчення роботи необхідно представити її викладачу та своїм колегам. Час презентації - 1 хв. 

Вигляд створеного документу

Критерії оцінки роботи:

  • Виконання умов проекту (заголовки, фото, текст, фон, гіперпосилання) – 7 балів 

  • Презентація роботи (аргументація, час, мова) – 5 балів

  • Загальна оцінка – сумарний бал

Підведення підсумків

Проаналізуємо діяльність учнів.

Здійснюємо аналіз причин помилок, зроблених учнями на уроці та засобів їх усунення.

Повідомляємо та обґрунтовуємо оцінки.

Видаємо домашнє завдання.

Висновки

По результатах виконання бакалаврської роботи можна зробити наступні висновки:

1) Особливе місце в програмному забезпеченні персональних комп'ютерів займають педагогічні програмні засоби, за допомогою яких реалізується автоматизоване навчання.

2) Навчальні посібники повинні задовольняти вимогам коректного й однозначного використання термінів й умовних позначок.

3) Навчальні матеріали в електронній формі повинні, по можливості, створюватися в тому програмному середовищі, яке слухач опанував у відповідних розділах курсу інформатики, що передує даній дисципліні.

4) Спроектований електронний навчально-методичний модуль являє собою чітко визначену сукупність навчально-методичних документів по дисципліні „Інтернет – технології та телекомунікації в бізнесі”.

5) При ергономічній оцінці функціональних компонентів електронного навчально-методичного модуля дисципліни були використані інструментальні методи дослідження, а об’єктом дослідження було виробниче середовище. Під час роботи оператора ЕОМ на нього діють шкідливі і небезпечні виробничі чинники. Рівні шуму на робочих місцях операторів можуть досягати 56–76 дБ·А, а при роботі друкувального устаткування — 82 дБ·А. Висота робочої поверхні столу має становити 68–80 см, відстань від підлоги до нижнього ряду клавіатури — 60–75 см, кут нахилу клавіатури — 5–15°.

6) Заходи захисту інформації в засобах і мережах її передавання та обробки в основному передбачають використання апаратних, програмних та криптографічних засобів захисту. У якості програмного засобу захисту електронної інформації була використана Система захисту інформації ЛОЗА™-1. Система містить засоби, необхідні для побудови комплексної системи захисту інформації: засоби перевірки цілісності, реєстрації подій, аналізу журналу подій, ведення бази даних захисту, керування системою та ін. Крім того, до складу системи входять спеціалізовані засоби, які дозволяють захистити інформацію, що міститься в текстових документах та електронних таблицях.

7) Комбінований урок - це урок, який має дві або кілька приблизно однакових за своїм змістом і значенням дидактичних цілей. Урок, який ставить за мету перевірку раніше засвоєного матеріалу і засвоєння нових знань має наступну структуру: перевірка виконання студентами домашнього завдання; перевірка раніше засвоєних знань; мотивація навчання студентів; повідомлення теми, мети і завдань уроку; сприйняття і усвідомлення студентами нового учбового матеріалу; осмислення, узагальнення і систематизація знань; підведення підсумків уроку і повідомлення домашнього завдання.