Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Otchyot_po_praktike_2011.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
26.10.2018
Размер:
164.35 Кб
Скачать

8.6 Робота дирекції за умов функціонування асу

На Луганській дирекції залізничних перевезень експлуатуються такі види АРМів:

  • Автоматизоване робоче місце прийомоздавальника («АРМ ПЗ»).

АРМ ПЗ є клієнтською частиною комплексної системи «Автоматизована система обліку роботи п/к прийомоздавальником станції», яка реалізована на сервері вантажної роботи. Ця система призначена для ведення обліку інформації про фактичне місце дислокації вантажних вагонів, нарахування плати за користування вагонами та інших зборів, пов’язаних з користуванням вагонами на підприємствах.

  • Автоматизоване робоче місце товарного касира («АРМ ТВК»).

Система призначена для формування товарними касирами станцій в електронному вигляді перевізних документів, з автоматичним нарахуванням плати за перевезення.

  • Автоматичне робоче місце вантажовідправника («АРМ вантажовідправника») – призначений для первинного оформлення перевізних документів на стороні клієнта, придбавши який вантажовідправники отримують можливість готувати електронні копії документів.

  • Автоматизована система «Месплан» - призначена для автоматизації процесу формування замовлень, узгодження їх на рівні залізниці та УЗ, доведення результатів узгодження до вантажовідправника та слідкуванням за виконанням місячних планів на перевезення вантажів.

  • Автоматизована система обліку і аналізу використання тягового рухомого складу та роботи локомотивних бригад (АСУ ЛОКБРИГ).

Недопущення скривлення інформації локомотивної моделі, забезпечення достовірності інформації про переміщення тягового рухомого складу і достовірності аналізу використання локомотивного парку на Донецькій залізниці.

  • Автоматизоване робоче місце чергового по станції (АРМ ДСП).

За допомогою АРМ ДСП працівники станцій можуть оформляти операції прибуття та відправлення поїздів; виконувати операції переставлення поїздів по коліях; виконання по станції операції з локомотивами та поїздами; введення обліку по станціям та інше.

  • Автоматизоване робоче місце інженера з ТРА («АРМ ТРА») – швидке та якісне створення, ведення та формування вихідних документів ТРА, своєчасне доведення актуальної інформації з ТРА до користувачів УЗ різних рівнів – залізниць, дирекцій, станцій.

  • Автоматизоване робоче місце звітів ІС ЗАЛП.

Призначене для збору та моніторингу результатів перевірок підприємств залізничного транспорту України, всіма підрозділами Управлінь залізниць, УЗ та органами державної виконавчої влади.

- Автоматизовані робочі місця по бухгалтерському обліку.

АРМ дозволяють вести облік руху та залишків, формувати вихідні форми, автоматично формувати бухгалтерські проводки, формувати архіви за минулі місяці. Програма складається з окремих модулів: облік заробітної плати, облік матеріалів, облік спецодягу, облік малоцінних та швидкозношувальних предметів, облік основних засобів, баланс.

  • Автоматизоване робоче місце «ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ».

За допомогою програми здійснюється місячна, квартальна та річна звітності про фінансову діяльність підприємства.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]