Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практичний звіт2).docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
30.03.2016
Размер:
411.28 Кб
Скачать
  1. Загальне ознайомлення з підприємством

Компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» є одним з провідних виробників металопластикових вікон, дверей та інших конструкцій з ПВХ в західній Україні. Наша компанія була заснована у 2000 році і за час своєї діяльності зарекомендувала себе на промисловому ринку як авторитетний виробник металопластикових вікон та надійний партнер по бізнесу. Пріоритетом розвитку компанії «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» є найвища якість металопластикових вікон та найвищі стандарти обслуговування клієнтів.

Місія компанії – зробити помешкання наших споживачів більш комфортними та затишними завдяки металопластиковим вікнам високої якості.

Від моменту випуску першого вікна і до сьогоднішнього дня, продукція виготовляється виключно знімецького профілю “REHAU” та фурнітури “WINKHAUS”. Всі операції виконуються висококваліфікованими спеціалістами на сучасному обладнанні європейського виробництва, отже наші вікна є продуктом високих технологій. Науковий підхід до роботи та технічна підтримкакомпанії “REHAU” дозволяють нам втілювати в життя проекти будь-якої складності.

Наші ПВХ-конструкції відповідають вимогам ДСТУ, санітарно-епідеміологічної експертизи та вимогам компанії REHAU, щодо якості готових виробів. Кожні 2 роки, органами сертифікації та метрології, проводиться випробування металопластикових конструкцій на відповідність ДСТУ та технічним умовам, що посвідчується сертифікатом відповідності. Також щомісячно проводиться технічний аудит виробничих процесів виготовлення металопластикових вікон, оригінальних комплектуючих, якості готових виробів, підтвердженням чого є статус «авторизований партнер REHAU».

Виробничі потужності компанії «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» займають площу 5000 квадратних метрів. На території нашого заводу розташоване сучасне виробниче обладнання для виготовлення конструкцій з ПВХ, що дозволяють випускати близько 120 одиниць продукції у зміну, лінія по виробництву склопакетів (близько 250 склопакетів у зміну). Головна перевага заводу в тому, що він укомплектований найкращим обладнанням німецького виробництва з врахуванням усіх технологічних вимог.

Компанія «РЕНОМЕ – ПАРТНЕР» рухається вперед, розширює асортимент продукції та послуг, модернізує виробничі потужності, про що свідчать наступні факти:

- у 2006 році було проведено заміну старого обладнання на високотехнологічну виробничу лінію німецької фірми URBAN. Технологічні можливості нової лінії дозволили поліпшити якість готової продукції та скоротити термін виконання замовлень;

- у 2006 році, з огляду на конкурентну ситуацію та перспективи розвитку ринку, створено торгову марку «ВІКНОВА» під якою власне й реалізується металопластикові вікна та інша продукція з ПВХ;

- у 2007 році закуплено обладнання та запроваджено власне виробництво склопакетів;

- у 2011 році почали виробляти склопакети за інноваційною технологією «Теплий край»;

- у 2012 році ТОВ «РЕНОМЕ – ПАРТНЕР» почало переробку профільної системи GENEO від компаніїREHAU.

Наше підприємство має розвинену дилерську мережу, через яку реалізує більшу частину металопластикових вікон, виконує замовлення приватних осіб, співпрацює з багатьма підприємствами та установами.

ТОВ “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР” вкладає кошти не лише в розвиток власного виробництва - компанія приділяє значну увагу благодійній діяльності, оскільки одним із своїх обов’язків ми вважаємо повернення частини прибутку суспільству завдяки активності якого він був отриманий.

ТОВ „РЕНОМЕ-ПАРТНЕР” – це надійний та досвідчений партнер на ринку виробництва світло прозорих конструкцій.

Вікна:

Асортимент продукції компанії дозволяє задовільнити вимоги кожного, хто бажає встановити нові, або ж замінити старі вікна та двері в житлових або промислових приміщеннях.

Компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» пропонує своїм споживачам металопластикові вікна та двері виготовлені з використанням наступних профільних систем:

• REHAU-Basic-Design. Трикамерна профільна система, яка дозволяє виготовляти світлопрозорі конструкції високої якості за доступною ціною. Ця віконна система призначена насамперед для засклення великих об’єктів - новобудов або будівель, що реконструюються. Ідеально підходить для використання в області масового будівництва. Система «REHAU Basic – Design» поєднує в собі якість з економічно вигідними рішеннями.

• REHAU-Brillant-Design – це п’ятикамерна профільна система, яка забезпечує чудові показники теплоізоляції. Коефіцієнт теплопередачі дозволяє використовувати конструкції з даного профілю в будинках з низьким енергоспоживанням. Значення коефіцієнту теплопровідності kr=1,2 Вт/м2К робить металопластикові вікна, що виготовлені із профілів системи «REHAU Brillant – Design», придатними для будинків з пасивним опаленням. Такі вікна мають підвищену звукоізоляцію, оскільки в них можна встановити склопакети товщиною до 41мм.

Свою назву, дана система отримала за блискучу поверхню, яка практично не забруднюється та легко очищується, а вишукана кольорова палітра задовільнить навіть найвибагливішого покупця. Система «REHAU Brillant – Design» - просто знахідка для Вас.

З метою досягнення максимально герметичного прилягання стулки металопластикового вікна до рами, використовується двопелюстковий силіконовий ущільнювач «REHAU» (навіть при промерзанні верхньої пелюстки, нижня виконує свою функцію в повному обсязі).

Фурнітура.

Фурнітура є одним з основних елементів, які входять до складу вікна. Її якість та надійність має вирішальне значення для безаварійної та довготривалої експлуатації металопластикових вікон. Тому компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» зупинила свій вибір на фурнітурі німецької фірми «Winkhaus Тechnik GmbH», яка добре зарекомендувала себе на ринку.

Кожен замовник має змогу обрати один з наступних різновидів даної фурнітури:

• Flex – проста фурнітура, яка поєднує в собі високу якість та доступну ціну. Гарантує безпечне відкривання та нахил вікна, а також надійне закривання стулки.

• AutoPilot– фурнітура, високої якості та відповідної вартості, основною метою якої є безпека та комфорт для користувачів вікон.

Вся фурнітура в стандарті має ролики, для ручного регулювання притискання стулки до рами та протизламні елементи, які значно збільшують захист від небажаного проникнення вологи та продовжують термін служби вікон.

За бажанням замовника, фурнітура може доукомплектовуватись додатковими функціями: мікровентиляція, чотирьохступеневий фіксатор нахилу стулки, механізм підйому стулки суміщений з блокуванням повороту ручки, фіксатор повороту стулки, замок тощо.

Склопакети.

Металопластикові вікна та двері ТМ «Вікнова» комплектуються одно- або двокамерними склопакетами власного виробництва, виготовленими із полірованого скла високої якості (Сан Гобен, Пілкінгтон, Главербельд). Склопакети мають подвійну герметизацію.

За бажанням замовника склопакети можуть доукомплектовуватись внутрішніми або зовнішніми декоративними накладками – шпросами, що монтуються в просторі між склом і розділяють його. Завдяки шпросам, ваше вікно матиме неповторний вигляд.

Види ламінації.

За допомогою декоративних покриттів вікон та дверей, Ви можете підкреслити інтер’єрні рішення та зробити акцент на кольорі як усередині приміщення, так і зовні. Для цього ми пропонуємо широкий вибір декоративних покриттів в універсальному кольоровому виконанні, або таких, що імітують дерево. За індивідуальним бажанням замовника, декоративне покриття може наноситися з одного або з двох боків.