Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kontrolna_robota.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
18.03.2016
Размер:
210.94 Кб
Скачать
  1. Оформлення індивідуальної (контрольної) роботи

Контрольна роботаповинна бути виконана українськоюмовою.

Перша сторінка роботи –титульний аркуш (див.додаток1). На другій сторінцінаводитьсяпланроботиз вказівкою номерів сторінок, які відповідаютьпитанняміпідпитаннямроботи(див.додаток2). Текстроботипишеться наоднійстороністандартного аркуша (формат А4) розбірливо і акуратно.

Обсяг контрольної роботи – 10-15 сторінок формату А-4.

У разі виконання контрольної роботи на комп’ютері загальні вимоги до форматування тексту є такими: шрифт Times New Roman 14, міжрядковий інтервал – 1,5, всі поля 2 см, абзац – 1,25 – 1,27 см, форматування тексту по ширині аркуша, нумерація сторінок у правому верхньому куті. Обов’язковою умовою єнаявність полів для зауважень рецензента і нумерація сторінок. На перших трьох сторінках номери сторінок не проставляються.

У список літературних джерел, що розташований в кінці контрольної роботи,включаєтьсялітература, яку безпосередньо використанопринаписанні роботи (вона цитувалася, на неї посилалися або вона послужила відправною точкою при формуванні концепції автора).

Список літератури формується в наступномупорядку:

1) законодавчі акти України в хронологічному порядку їх прийняття;

2) монографії, збірники, статті - в алфавітному порядку прізвищ авторів; що не мають на титульному аркуші автора - в алфавітному розташуванню заголовків.

Зразок бібліографічного оформлення літературних джерел наведенийвдодатку3.

Всі цитати і статистичні дані повинніматипосиланняна відповідні літературні джерела. Допускається два варіанти оформленняпосилань:

  • посилання наводиться знизу сторінки і відділяється від тексту горизонтальною лінією. У посиланнях на книги вказується прізвище і ініціали автора, повна назва книги, видавництво, рік видання і кількість сторінок (див. додаток 4а);

  • посилання у вигляді [№, З], де № - номер літературного джерела в списку літератури, що використовується, З - номер сторінки, з якої взята цитата (див. додаток 4 б). У разі безпосереднього цитування, перед назвою джерела ставиться “див. там-то”.

Таблиці, що наводятьсяв тексті, графіки, діаграми, рисунки, математичні моделіповиннібути правильно оформлені.

Таблиці нумеруються арабськими цифрами в межах розділу (питання). У лівому верхньому куту таблиці вміщується напис“Таблиця” з вказівкою номера таблиці, далі після тире з великої літери пишеться назва таблиці. Номер таблиціповиненскладатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, розділеного крапкою (див.додаток5 а).

Рисунки (графіки, схеми, різні діаграми) також нумеруються в межах розділу. Нумерації складаються з слів “Рисунок” (графік, діаграма), номер розділу, крапка, номер малюнка в розділі. Найменування малюнка вміщують під ілюстрацією, номер малюнка відділяється від його назви дефісом (див. додаток5 б).

Припершомупосиланніна рисунок (таблицю)вказуєтьсяйого (її)повнийномер,приповторномупосиланнідодають “див.”, наприклад “див. рис. 2.1”.Якщовроботіоднатаблиця (рисунок), її (його) не нумерують і слова “Таблиця” (“Рис.”) не пишуть.

Практичні завдання (задачі) оформлюються на окремих аркушах. Завдання повинно бути переписано (в разі написання контрольної роботи власноруч) або набране на комп’ютері та роздруковане (в разі використання комп’ютерної техніки), а розв’язання задачі мати необхідні пояснення.

Слід звернути увагу, що в разі використання комп’ютерної техніки для написання роботи практична частина обов’язково має бути виконана відповідно до наведених вимог до форматування та роздрукована за допомогою принтера.

Порушення вимог до оформлення контрольної роботи призводить до необхідності її переробки.

Оцінювання контрольної роботи здійснюється викладачем, на роботі ставиться надпис «Зараховано», дата та підпис викладача. Зарахована контрольна робота виступає допуском студента до складання іспиту (заліку) з дисципліни «Економічна теорія».

*** Студенти, які не виконали контрольної роботи, до контрольного заходу (іспиту, заліку або диференційованого заліку) не допускаються.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]