Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
45
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
204.29 Кб
Скачать

9.Організаційна структура

Для ефективної діяльності компанії, необхідно, щоб команда працювала злагоджено. На даний момент на ТОВ «Агросвіт» працює близько 80 людей, які ретельно підбиралися під вимоги виробництва. Організаційна структура компанії передбачає, що дирекція підпорядковує відділи під своїм керівництвом, тобто використовується структура функціональної орієнтації. Головним директором підприємства є Гавриш М.В.

Організаційна структура графічно зображена на рис.9.1.

10.Реалізація плану та контроль

Для ефективної діяльності ТОВ «Агросвіт» потрібно періодично проводити контроль роботи всіх відділів, особливо, відділу маркетингу. Потрібно проводити контроль кожного місяця, зіставляючи поточні показники з контрольними цифрами річного плану.

Також необхідно проводити контроль прибутковості, це показує, на чому підприємство заробляє гроші, а на чому – втрачає. За 2010 рік найбільший прибуток принесли великі обсяги збуту молока згущеного, тому що тут зосереджено найбільший цільовий сегмент ринку.

Проводиться перевірка на відповідність стратегічних установок фірми наявним ринковим можливостям, тобто, чи дійсно підприємство використовує найкращі з наявних у нього маркетингових можливостей. Такий контроль на підприємстві проводить вище керівництво, або спеціально створені венчурні групи.

Соседние файлы в папке план агросвіт