Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
13
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
237.06 Кб
Скачать

Теми контрольних робіт

  1. Митні процедури, що здійснюються під час митного контролю та митного оформлення транспортних засобів, якими переміщуються громадяни та товари через митний кордон України: засоби та способи переміщення товарів; митні процедури щодо запасів для споживання; пропуск запасних частин та обладнання для ремонту транспортних засобів; тимчасовий пропуск транспортних засобів на митну територію України; товари, помилково ввезені на митну територію України.

  2. Митні процедури на залізничному транспорті: місце здійснення; митні процедури; документи для митного контролю; відповідальність за доставку товарів до митного органу призначення.

  3. Митні процедури на автомобільному транспорті: місце здійснення; митні процедури; документи для митного контролю; відповідальність за доставку товарів до митного органу призначення.

  4. Переміщенням товарів та транспортних засобів між митними органами: внутрішній та прохідний митний транзит; вимоги до товарів, що переміщуються транзитом; миршрути та строки доставки товарів; заходии гарантування доставки товарів.

  5. Підприємницька діяльність по декларуванню товарів та транспортних засобів, перевезенню товарів, які переміщуються через митний кордон України: митний брокер.

  6. Підприємницька діяльність по декларуванню товарів та транспортних засобів, перевезенню товарів, які переміщуються через митний кордон України: митний перевізник.

  7. Види митних режимів: (тимчасове ввезення /вивезення; транзит; вільна економічна зона).

  8. Види митних режимів: (експорт, імпорт, реекспорт; реімпорт).

  9. Види митних режимів: (тимчасова переробка на митній території та поза межами митної території України).

Теми для досліджень студентів.

  1. Норми запасів, призначених для споживання, що переміщуються на суднах, літаках, засобах залізничного та іншого транспорту через митний кордон України, які підлягають митному оформленню в безліцензійному порядку без декларування та сплати податків і зборів.

  2. Митний контроль товарів, що переміщуються через митний кордон України трубопровідним транспортом та лініями електропередачі.

  3. Порядок та умови здійснення митного контролю товарів та інших предметів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України в міжнародних поштових та експрес-відправленнях.

  4. Обмеження щодо використання окремих шляхів та напрямків транзиту на території України.

  5. Порядок організації миитних аукціонів.

  6. Порядок створення спеціальних митних зон ( на конкретному прикладі).

  7. Порядок відкриття, ліквідації магазинів безмитної торгівлі, а також правила продажу ними товарів.

14

Соседние файлы в папке Митна справа Конспект