Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zbirka_tabir_nova.doc
Скачиваний:
346
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
671.74 Кб
Скачать

Завдання I туру

1. Який вигляд має емблема Олімпійських ігор ?

А. П’ять переплетених кілець.

Б. Група бігунів.

В. П’ять континентів.

2. Хто, за легендами древніх греків, заснував Олімпійські ігри ?

А. Зевс.

Б. Геракл.

В. Гефест.

3. Як часто проводяться Олімпійські ігри?

А. Один раз у п’ять років.

Б. Один раз у чотири роки.

В. Кожен рік.

4. Олімпійські ігри 2004 року відбувалися в місті…

А. Канада.

Б. Італія.

В. Греція.

5. З якого виду спорту змагаються лише жінки?

А. Волейбол

Б. Художня гімнастика

В. Фігурне катання

Ведучий 2. Просимо журі оголосити результати першої гри.

(Журі видає нагороди. За 5 правильних відповідей – 5 «золотих медалей»).

Ведучий 1. Наступна гра I туру «Олімпієць». Кожна команда на Олімпіаді має свою форму. Таку форму зараз матимуть і наші конкурсанти. Але олімпійський костюм треба здобути в боротьбі. Запрошуємо команди на старт. Завдання: учасникам команд необхідно одягнутися в форму, що лежить на стільцях. Команда, яка швидше виконає це завдання, отримає більше нагород (Переможці отримують нагороди).

Ведучий 2. Запрошуємо команди зіграти у відому гру «Баскетбол». Зі штрафної лінії кожному гравцю команди потрібно влучити м’ячем у кільце. Кількість точних попадань приносить команді «золоті медалі».

(Журі підводить підсумки гри і оголошує результати I туру).

Ведучий 1. Закінчився I тур, і за його результатами визначилася четвірка лідерів.

Ведучий 2. Ми розпочинаємо ІІ тур, по закінченню якого у півфінал вийде лише 3 команди.

Завдання іі туру

Ведучий 1. Запрошуємо на веселу гру «Нічний орієнтир» по одному гравцю від кожної команди. Учасникам гри із зав’язаними очима необхідно зібрати на дистанції 5 орієнтирів (фішок) (Переможці отримують нагороди).

Ведучий 2. Наступна гра «Швидка кулька». У грі беруть участь по 1 гравцю від кожної команди. До однієї ноги кожного учасника прив’язуємо повітряну кульку, а другу ногу вдягаємо в ласту. Переможе у змаганнях той, хто за допомогою ласти зуміє швидко роздавити кульку суперника (Переможці отримують нагороди).

Ведучий 1. Запрошуємо команди для участі в «Олімпійській естафеті». Команди шикуються у колони по одному. У перших номерів (капітанів) у руках гімнастична палка. За командою ведучого перші номери переступають через неї спочатку однією, а потім другою ногою, після чого передають палку наступному гравцю. Кожен учасник повторює завдання з гімнастичною палкою.

(Команда – переможець отримує три «золоті медалі». Журі оголошують результати ІІ туру).

Завдання ііі тур

Ведучий 2. За результатами ІІ туру з нами залишаються лише три команди, у яких є всі шанси потрапити до фіналу й отримати головний приз.

Ведучий 1. Пропоную зіграти у «Футбол». Кожній команді з середини поля необхідно поцілити м’ячем у ворота. Кожне влучення – один бал.

Ведучий 2. Гра «Веселий кенгуру». Кожен учасник команди, тримаючи м’яч між колінами, повинен дійти до відмітки й повернутися до своєї команди, передавши м’яч наступному гравцю.

(Журі вручає винагороди. Підбиваються підсумки ІІІ туру).

Фінал

Ведучий 1. Ми з радістю вітаємо переможців ІІІ туру. Гра «Олімпійська емблема». Кожен гравець команди отримує обруч. Завдання: викласти емблему Олімпійських ігор.

(Журі підбиває підсумки гри, оголошує результати змагань, нагороджує команду-переможницю).

Ведучий 2. Ми вітаємо переможців наших змагань і сподіваємося, що в недалекому майбутньому ваші імена будуть лунати на справжніх Олімпійських іграх і ви отримаєте справжні золоті, срібні та бронзові нагороди.

Ведучий 1. Бажаємо вам нових перемог і рекордів. Хай вам щастить!

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]