Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОЕФ.docx
Скачиваний:
25
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
37.89 Кб
Скачать

Опис зовнішнього сигнального покажчика аптечного закладу та його структурного підрозділу

1. Зовнішній сигнальний покажчик аптечного закладу та його структурного підрозділу є відмітним символом, що вказує на належність аптечного закладу та його структурного підрозділу до закладів охорони здоров'я України і не є рекламою.

2. Зовнішній сигнальний покажчик розміщується на фасаді будівлі, де розташовуються аптечний заклад та його структурний підрозділ, перпендикулярно до стіни, до якої він кріпиться, і повинен мати освітлення у темний час доби.

3. Зовнішній покажчик являє собою рівносторонній хрест зеленого кольору, у центрі якого розміщено зображення чаші зі змією, яка її обвиває, білого кольору.

Габаритні розміри зовнішнього сигнального покажчика повинні бути не менше 400 мм.

Начальник управління ліцензування Державної служби лікарських засобів і  виробів медичного призначення

С.І.Зброжек

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.05.2006

N 275

м.Київ

Про затвердження Інструкції із санітарно-протиепідемічного режиму аптечних закладів

З метою забезпечення необхідного рівня санітарно-протиепідемічного режиму аптечних закладів усіх форм власності з урахуванням сучасного стану та динаміки розвитку фармацевтичного сектору ринку України, відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента України від 24 липня 2000 року № 918/2000 (із змінами),

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Інструкцію із санітарно-протиепідемічного режиму аптечних закладів (додається).

2. Наказ Міністерства охорони здоров'я України від 14 червня 1993 року № 139 "Про затвердження Інструкції по санітарно-протиепідемічному режиму аптек", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22 листопада 1995 року за № 420/956, уважати таким, що втратив чинність.

3. Першому заступнику голови Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення Демченко І.Б.здійснити реєстрацію цього наказу та Інструкції із санітарно-протиепідемічного режиму аптечних закладів у Міністерстві юстиції України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В.Ф.Снісаря.

 

Міністр

Ю.В.Поляченко

 

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]