Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RGR-_DENNE(Динник).doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
27.02.2016
Размер:
2.58 Mб
Скачать

2.2 Завдання для реферативної частини розрахунково – графічної роботи

        1. Вихідні матеріали для виплавки чавуну. Призначення і основні етапи збагачення руд.

        2. Основні етапи підготовки шихтових матеріалів до доменної плавки.

        3. Приведіть схему доменної печі, опишіть її пристрій і принцип роботи. Назвіть процеси , що протікають в доменній печі, напишіть формули хімічних реакцій цих процесів.

        4. Сутність і основні етапи процесу виробництва сталі. Сталі різних способів виробництва.

        5. Опишіть пристрій кисневого конвертера і основні етапи конвертерного виробництва сталі. На прикладах поясніть принципи маркування конструкційних легованих сталей.

        6. Опишіть пристрій мартенівської печі і принцип її роботи. Приведіть техніко-економічні показники роботи мартенівської печі і опишіть способи їх підвищення. Переваги і недоліки мартенівського способу виробництва сталі.

        7. Назвіть різновиди мартенівського способу виробництва сталі залежно від роду футеровки печей, складу шихти і опишіть їх єство. Приведіть хімічні реакції, що протікають в печі при виробництві сталі скрап-рудним процесом.

        8. Опишіть пристрій електродугової печі , принцип її роботи і основні етапи плавки. Переваги і недоліки виробництва сталі в електродугових печах .

        9. Опишіть процес кристалізації злитка спокійної й киплячої сталі, приведіть схеми його будови. Назвіть дефекти злитків, покажіть їх на схемі.

        10. Приведіть схеми і опишіть сутність способів розливання сталі. Приведіть характеристики одержуваних злитків, назвіть переваги і недоліки методів.

        11. Приведіть схеми, опишіть сутність і призначення методів підвищення якості сталі.

        12. Опишіть властивості міді, назвіть основні сплави на її основі, область їх застосування і принципи маркування . Вкажіть вихідні матеріали для виробництва міді, опишіть спосіб її виробництва.

        13. Опишіть властивості алюмінію, назвіть основні сплави на його основі, область їх застосування і принципи маркування . Вкажіть вихідні матеріали для виробництва алюмінію, опишіть способи його виробництва.

        14. Властивості алюмінію, основні сплави на його основі і принцип їх маркування . Вихідні матеріали для виробництва алюмінію, виробництво глинозему.

        15. Властивості алюмінію, основні сплави на його основі і принцип їх маркування . Вихідні матеріали для виробництва алюмінію, електролітичне виробництво алюмінію.

        16. Властивості магнію, основні сплави на його основі і принцип їх маркування . Вихідні матеріали для виробництва магнію, електролітичне виробництво магнію.

        17. Властивості титана, основні сплави на його основі і принцип їх маркування . Вихідні матеріали для виробництва титана, виробництво титана.

3. Правила оформлення розрахунково – графічної роботи

3.1 Основні положення

  • Текстові документи виконуються на форматах згідно з вимогами стандартів Єдиної системи конструкторської документації.

  • Відстань від рамки форми до границь тексту на початку та в кінці рядків - не менше 3 мм. Відстань від верхнього чи нижнього рядка тексту до верхньої чи нижньої рамки повинна бути не менше 10 мм. Абзаци в тексті починають відступом від 15 до 17 мм.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]