Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ghfrnbrf / звіт райдержадм / ЗВІТ Про проходження практики - заг.відділ 2012.doc
Скачиваний:
88
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
96.77 Кб
Скачать

Висновки

Завдяки проходженню практики я мав змогу ознайомитися з обов'язками покладеними на начальника Відділу організації діловодства та з обов'язками інших працівників. Відчув на собі виконання деяких з них. Велике значення у їх роботі має оперативність та своєчасне здійснення завдань. В черговий раз мені вдалося переконатися, що накопичені теоретичні знання не мають сили без їх реалізації на практиці. Вважаю великим позитивом співпрацю студентів та досвідчених спеціалістів. Так як перші озброєні добрими знаннями законодавства України та „свіжими" ідеями, що через велику зайнятість не помічають працівники відділів.

Підсумовуючи вищезазначене, можна зробити висновок про те, що під час проходження практики я отримав необхідні знання і досвід, який має безпосередній зв’язок з професією юриста і який я зможу використати в майбутньому. В майбутньому я матиму змогу працювати саме в органах державної виконавчої влади на місцях і безпосередньо мати право представляти інтереси територіальної громади свого міста.

Хотілося б подякувати керівнику від органу проходження практики Матюхіну Валентину Олексійовичу, котрий допомагав в інформаційному забезпеченні та постійно взаємодіяв зі студентами з усіх питань та проблем, що виникали перед нами, а також справжньому професіоналу, знавцю своєї справи - Калиновській Олені Миколаївні (начальник Відділу організації діловодства ).

Студент - практикант: ____________ _Новіцький В. В

Начальник Відділу організації діловодства ____________Калиновська О.М.

Керівник практики від органу проходження ____________Матюхін В.О.

Керівник практики від університету: ____________Совгиря О В

Соседние файлы в папке звіт райдержадм