Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОКОНЧ ВАР КУРС.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
198.14 Кб
Скачать
  1. Організація реклами.

Реклама це цілеспрямований інформативний вплив опосередкованого характеру на споживача для просування товару чи послуг на ринок збуту. Ми надаємо рекламу через ЗМІ, рекламні буклети, баннери, приймаємо учать у різних благодійних організаціях.

Іміджева реклама комплексу в регіональних і загальноукраїнських ЗМІ, а також на зовнішніх рекламних носіях, дозволить залучити максимально можливу кількість відвідувачів з перших днів відкриття ТЦ. Медіа-план з просування корпоративного бренду ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ" передбачає організацію спільних BTL-акцій, розміщення реклами в ЗМІ.

У діяльності ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» використовуються різноманітні засоби реклами, що представляють собою носії інформації для впливу на об'єкт реклами. Засоби реклами, можна кваліфікувати по наступним ознаках: призначенню, місцеві їхнього застосування і характеру використання технічних засобів.

Реклама у ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ розрахована на оптових і роздрібних покупців, на визначені групи населення (чоловіків, жінок, дітей, осіб, що ведуть домашнє господарство, спортсменів, туристів, школярів, фермерів і т.д. ).

Рекламні засоби ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» підрозділяються на внутрішні, використовувані в самому торговому підприємстві(вітрини, плакати, вітражі, білборди), і зовнішні - поза ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» - білборди, сітілайти в різних районах Донецька.

ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» широко використовує рекламу в пресі і включає різноманітні рекламні матеріали, опубліковані в періодичній пресі (газетах, журналах, бюлетенях, довідниках, путівниках і т.д. ). Останнім часом усі частіше при публікації рекламного оголошення разом з ним друкується поворотний відрізний купон чи бланк-замовлення.

ТД "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» видає власну газету "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ», у якій розміщає рекламу новинок асортименту меблів, інформацію про знижки та акції, корисні поради покупцям.

Статті й інші публікації оглядово-рекламного характеру в газеті "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» являють собою, як правило, редакційний матеріали, написані у формі огляду про діяльність підприємства чи у формі інтерв'ю з його керівниками, діловими партнерами і споживачами. Матеріали добре ілюстровані. У художнім оформленні цих матеріалів широко використовують фірмову символіку.

ТЦ "ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» широко використовує рекламно-каталожні видання, що рекламують конкретні види товарів, продукції чи послуг. До них відносяться каталоги, проспекти, буклети, листівки і т.д..

Останнім часом успішно використовуються рекламні плакати-буклети; на зворотному боці плаката дається детальний опис рекламованої продукції.

У художнім оформленні всіх рекламно-каталожних матеріалів крупно виділяюся різні елементи фірмової символіки організації-замовника, указуватися його поштова адреса, номери телекса, телефаксу. телефонів і т.д.

ТЦ «ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» має свій рекламний інтернет-сайт: http://www.im.dn.ua/page/gazeta.htmlє

Ефективно використовується реклама на телебаченні, та виносних рекламно-інформаційних моніторах де демонструються рекламні ролики про діяльність Торгового Дому.

ТЦ «ІМПЕРІЯ МЕБЛІВ» активний учасних міжнародних, республіканських та регіональних торгово-промислових виставок.