Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Работа курсы.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
85.65 Кб
Скачать

26

Українська інженерно-педагогічна академія

Факультет міжнародних освітніх програм

Кафедра педагогіки та методики професійного навчання

Випускна робота на тему «Введення та редагування тексту в Microsoft Word»

Слухач курсів підвищення кваліфікації _____ Філоненко Ю. М.

Керівник роботи _____ Корольова Н. В.

м. Харків – 2015

Анотація

Мета написання випускної роботи – систематизація, поглиблення та закріплення знань отриманих в процесі підвищення кваліфікації та професійної діяльності, удосконалення або набуття досвіду самостійної творчої роботи та логічного аналізу, розвиток навичок самоосвіти.

Завданнями написання випускної роботи є:

- вивчення стану розробки досліджуваної проблеми в літературі та публікаціях;

- аналіз зарубіжного і вітчизняного досвіду реалізації державної політики у певній сфері чи галузі (відповідно до досліджуваної проблематики);

- вивчення відповідних інформаційних та статистичних даних, що стосуються теми випускної роботи та їх аналітична обробка;

- розробка та обґрунтування пропозицій щодо поліпшення роботи в тій чи іншій сфері діяльності, визначеній обраною темою роботи.

Зміст Вступ

Комп’ютерна техніка на даний час досягла в своєму розвитку настільки високого рівня, що перетворилась в одну з важливих сторін діяльності людини. Без застосування комп’ютерної техніки в наш час важко уявити собі будь-яку галузь діяльності людини.

Професія оператора комп’ютерної верстки охоплює весь спектр видавничої справи, комп'ютерного дизайну та поліграфічних послуг. Професія забезпечує навчання в галузі настільних видавничих систем.

У зв’язку з цим актуальна підготовка робочих кадрів для даної сфери діяльності. Але недостатня підготовка, а іноді відсутність, забезпечуючої підготовку документації призводить до неякісної, неповної та несучасної освіти.

Видавнича справа починається з програми Microsoft Word. Тому вивчення цієї програми є запорукою успішності. Детальне вивчення всіх тем та уроків з виробничого навчання по даній програмі буде початком успіху у видавничій справі. Тому тему було обрано саме з цієї програми. Тема випускної роботи «Введення та редагування тексту Microsoft Word».

Дослідницький апарат включає об’єкт, предмет, мету, завдання.

Об’єкт дослідження – процес підготовки оператора комп’ютерної верстки.

Предмет дослідження – проект підготовки оператора комп’ютерної верстки.

Мета дослідження – аналіз проекту підготовки оператора комп’ютерної верстки, виявлення та усунення недоліків, розробка проекту підготовки фахівця.

Завданнями можна вважати:

  1. Проведення аналізу умов здійснення професійної діяльності оператора комп’ютерної верстки 3 категорії.

  2. Визначення програми професійної підготовки фахівця.

  3. Обґрунтування доцільності обраного змісту, обсягу і послідовності викладу навчального матеріалу за темою «Введення та редагування тексу MicrosoftWord».

  4. Визначення технологій навчання майбутніх фахівців на рівні теми розділу, теми уроку, обґрунтування свого вибору.

Рішення поставлених завдань сприяє одержанню результату проектування – методики формування професійно необхідних умінь у оператора комп’ютерної верстки. Яка сприятиме найкращої підготовці висококваліфікованого фахівця