Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Borodenko2_Vosstanovlen.doc
Скачиваний:
64
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
549.89 Кб
Скачать

Висновок

Під час написання курсової роботи з теми «Розробка дидактичного проекту підготовки слюсаря з ремонту автомобілів, 2-го розряду з теми «Ремонту приладів електрообладнання» з курсу «Виробниче навчання», ми охарактеризували та дослідили галузь машинобудування та напрямки її модернізації у сучасних умовах виробництва; Виявили значення виробничого навчання у підготовці слюсаря, 2-го розряду; розробили інструкційно-технічну карту виконання операції «Ремонту приладів електрообладнання».Виявили та охарактеризували характеристику та зміст форм, методів, засобів навчання та контролю при вивченні операції «ремонту електрообладнання»; розробили сценарій уроку виробничого навчання з теми «Ремонту приборів електрообладнання»; розробили презентаційне супроводження викладання теми «Ремонту приборів електрообладнання».

Список літератури

1) Грошовий П.М., Стискин Г.М., Тхор И.Е.Токарное справу. Изд. 2-е,перероб. Та доп. Підручник для середніх проф.-техн. училищ. М.,«Высш. школа»,1976.

2) Вершигора В.А.Многокрасочний альбом / Вершигора В.А., Ігнатов А. П.,Новокшенов М. У. та інших. - Третій Рим, 1996. - 90 з.

3)Грамолин А.В. Паливо, олії, мастила, рідини і матеріалів для експлуатації і ремонту автомобілів: підручник /Грамолин А.В., Кузнєцов А. З. - М.: Машинобудування, 1995. - 63 з.

4) КругловС.М. Довідникавтослюсаря з технічного обслуговування та ремонту легкових авто у. - М.: Вищу школу, 1995. - 304 з.

8.Роговцев В.Л. Пристрій і експлуатація автотранспортних коштів: підручник /Роговцев В.Л.,Пузанков О.Г.,Олфильев В.Д. – М.: Транспорт, 1989. – 432 з.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]