Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TEKhPROTsESI_Z_PMM_PEChAT.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
968.19 Кб
Скачать

24.Вимоги до заправних агрегатів системи цзл. Наведіть принципову схему заправного агрегату

Спец обладнання повинно бути чистим, не мати механічних пошкоджень та слідів корозії,двері відсіку керування кришки ящиків для рукавів та інструментальних щитків повинні відчинятись без зайвих зусиль. Під час роботи насосу не повинно бути підвищеного шуму та вібрації. Засувки на вентилі повинні бути герметичними і не допускати підтікань. Використання ЗА з несправними показником та обмежувачем рівня палива, лічильником - літроміром не допускається. Рукава повинні бути чисті та не мати сильних потертостей. Необхідне також заземлення

25. Організація роботи резервуарної групи системи цзл аеропорту

Службові приміщення для розташування заправної бригади і резервуарів передбачають у безпосередній близькості від місць заправки ПК. поруч із цим приміщенням знаходиться і майданчик для короткочасної стоянки ЗА. Всі приміщення обладнанні телефоном та радіозв’язком.

Перед початком роботи заправні агрегати оглядають. ЗА результатами огляду ЗА допускають або не допускають до роботи, про що роблять запис у журналі перевірки технічного стану заправних засобів. Залите до витратного резервуара системи ЦЗЛ палив відлягає відстоюванню, після чого його якість перевіряють у лабораторії ф складають паспорт якості, який дозволяє видавати паливо на заправку з цього резервуара. Перед підключенням чергового витратного резервуара до системи ЦЗЛ технік ПММ відбирає донні проби для перевірки палива на відсутність води та механічних домішок. Результати перевірки фіксують у по резервуарному передаточному журналі. Підключення витратного резервуара до системи ЦЗЛ проводять з дозволу інженера ЦЗЛ або керівника зміни служби ПММ, який при позитивному висновку про якість палива робить у журналі запис «Заправку дозволяю»,наводить дату и розписується. Підготовка системи ЦЗЛ до роботи обов’язкова на початку кожного дня. На початку кожної робочої зміни технік ПММ перевіряє фільтри та фільтруючі сітки, злив відстою палива з фільтрів тонкої очистки та фільтрів-сепараторів,якість палива. При позитивних результатах проведених перевірок технік ПММ заповнює контрольний талон: робить запис про придатність палива до заправки,наводить дату і час перевірки, ставить підпис. Оформлений контрольний талон вручають водію заправного агрегату. Талон є документом, який дозволяє проводити заправку через систему ЦЗЛ.

25

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]