Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TEKhPROTsESI_Z_PMM_PEChAT.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
968.19 Кб
Скачать

5.Основні положення з організації приймання пмм в аеропорту при постачанні залізницею

Правила перевезення ПММ залізницею визначаються уставами залізниці. Відносини між аеропортом та транспортною компанією регулюються угодами між ними.

При укладанні угоди із залізницею необхідно обумовити пункт призначення. Куди буде поставлятися ПММ , та строки таких поставок. При постачанні ПММ в аеропорт залізницею враховується наявність у аеропорту власної залізничної колії від найближчої залізничної станції. Відправник вантажу оформлює залізничну накладну на партію ПММ і пломбує всі цистерни. Начальник( або черговий) найближчої до аеропорту залізничної станції не менше ніж за 2 години до прибуття інформує службу ПММ аеропорту про прибуття партії.

Служба ПММ аеропорту повинна повністю злити ПММ з цистерни макс. За години. Додатково надається 35хв для проведення контрольного аналізу ПММ, Приймання ПММ здійснюється комісією з мін складом 3 особи у присутності матеріально відповідальної особи складу. Перед початком зливання комісія перевіряє номери цистерн( відповідність до вказаних у накладних) , наявність та цілість пломб на них. Відбираються проби для приймально-давального та арбітражного аналізів. Проба для арбітражного аналізу опломбовується і зберігається поки не витратять ПММ даної партії.

Якщо якість ПММ за даними контрольного аналізу не відповідає показникам сертифікати виробника зливання проводять до резервуарів складу ПММ. У випадку невідповідності - зливають до окремого резервуару. Якщо ПММ не відповідає нормам за вмістом води та механічних домішок служба ПММ приймає цей нафтопродукт і доводить його кондиції. Якщо ПММ не відповідає нормам за іншими показниками - цей продукт на склад не приймається і на нього оформлюють претензію. При поставках залізницею оформлюють « Акт приймання» за ф.2- ПММ (2 прим., у випадку претензії -3прим) Після закінчення зливання лабораторія проводить повний аналіз і оформлює паспорт якості ПММ.

6. Основні положення з організації приймання пмм в аеропорту при постачанні водним транспортом

Правила перевезення ПММ водним транспортом визначаються уставами водного транспорту. Відносини між аеропортом та транспортною компанією регулюються угодами між ними. При постачанні водним транспортом до пакету документів на партію ПММ додаються і калібрувальні таблиці на місткості танкерів. ЗА допомогою цих таблиць визначають об’єм ПММ в кожній місткості. Танки( місткості) пломбуються 2-ма пломбами - відправника та пароплавства.

Пароплавство мінімально за добу повинно інформувати службу ПММ про прибуття транспорту. Одержувач ПММ не менше ніж за 12 год. інформує пароплавство про місце причалу. Знімання пломб з танків оформлюється актом,який підписують представники пароплавства та аеропорту. Приймання здійснює комісія з мін складом 3 особи у присутності матеріально відповідальної особи складу,оформлює 2 акти: акт за ф.2- ПММ та акт за формою морфлоту(річ флоту). Поставки палива трубопроводом оформлюють за ф.2а- ПММ.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]