Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Папка.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
53.3 Кб
Скачать

2.4. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб для тов «Калина»

Виписка надається державним реєстратором юридичним особам та фізичним особам – підприємцям (крім відомостей, що стосуються інших юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців) на підставі поданого у письмовій формі запиту про надання виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, який містить такі критерії пошуку відомостей у Єдиному державному реєстрі для її формування:

  • для юридичної особи – найменування та ідентифікаційний код юридичної особи;

  • для фізичної особи – підприємця – прізвище, ім'я, по батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта).

Державний реєстратор протягом двох робочих днів з дати отримання запиту про надання виписки надає (надсилає) виписку або направляє письмове повідомлення про відмову у наданні відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців .

У формі виписки зазначаються:

1. Найменування юридичної особи або відокремленого підрозділу юридичної особи або прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи – підприємця.

2. Ідентифікаційний код юридичної особи або відокремленого підрозділу юридичної особи чи реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта).

Місцезнаходження юридичної особи або відокремленого підрозділу юридичної особи або місце проживання фізичної особи – підприємця.

Прізвища, імена, по батькові осіб, які мають право вчиняти юридичні дії від імені юридичної особи або від імені фізичної особи – підприємця без довіреності, у тому числі підписувати договори, їх реєстраційні номери облікових карток платників податків.

3. Наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи або фізичної особи – підприємця.

4. Відомості, отримані в порядку взаємного обміну інформацією з відомчих реєстрів органів статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України.

5. Запис про перебування юридичної особи у процесі припинення або фізичної особи – підприємця у процесі припинення підприємницької діяльності, а також про припинення юридичної особи або підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця – у разі, коли юридична особа знаходиться у процесі припинення або фізична особа – підприємець знаходиться у процесі припинення підприємницької діяльності, юридичну особу або підприємницьку діяльність фізичної особи – підприємця припинено.

6. Відомості про особу, яка сформувала виписку.

Виписка підписується державним реєстратором і засвідчується його печаткою.