Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pгр2014rik.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
223.23 Кб
Скачать

12. Ревізія та перевірка діяльності Товариства

12.1. Перевірка діяльності Товариства проводиться ревізійною комісією або аудиторською фірмою (аудитором).

Ревізійна комісія обирається з числа учасників, у кількості, що встановлюється загальними зборами учасників, але не менше трьох осіб. Ревізійну комісію очолює голова комісії.

12.2. Ревізійна комісія перевіряє дотримання Товариством законодавчих і внутрішніх актів й розпоряджень, що регулюють його діяльність, законність здійснюваної Товариством діяльності у т.ч. в іноземній валюті, та умов фінансових і комерційних угод, що укладаються Товариством, збереження майна Товариством. Ревізійна комісія подає зборам учасників звіт про проведену ревізію, що супроводжується, у необхідних випадках, рекомендаціями з усунення недоліків, а також висновок про відповідність поданих на затвердження балансу та звіту про фінансові результати дійсному стану справ у Товаристві з рекомендаціями про їх затвердження.

12.3. Ревізії проводяться або за планом, або на вимогу учасників, які володіють не менше 10% статутного капіталу.

12.4. Залучення ревізійною комісією експертів здійснюються за рахунок коштів, виділених у межах затвердженого зборами учасників бюджету.

13. Облік і звітність Товариства

13.1. Товариство здійснює облік своєї господарської діяльності.

13.2. Результати діяльності Товариства відображаються в щоквартальній та річній звітності.

13.3. Річна звітність може бути перевірена ревізійною комісією.

13.4. Фінансовий рік Товариства розпочинається з 01-го січня і закінчується 31-го грудня.

14. Трудовий колектив Товариства. Самоврядування, оплата праці. Соціальна діяльність

14.1. Трудовий колектив Товариства становлять всі громадяни, які на основі трудового договору (контракту), а також інших норм, які регулюють трудові відносини, беруть участь у діяльності Товариства.

14.2. Повноваження трудового колективу Товариства у сфері самоврядування визначаються чинним законодавством України.

14.3. Товариство самостійно розробляє та затверджує штатний розклад, визначає оклади, форми та системи оплати праці та залучення співробітників до діяльності в Товаристві.

14.4. Товариство має право залучати д співробітництва українських та іноземних фахівців на договірних засадах, визначати умови такого співробітництва в порядку, встановленому чинним законодавством.

14.5. Мінімальний розмір заробітної плати працівників Товариства не може бути меншим, ніж встановлено чинним законодавством.

15. Порядок внесення змін до статуту Товариства

15.1. Порядок внесення змін до цього статуту визначається чинним

законодавством України, установчим договором і цим статутом.

15.2. Загальні збори учасників, які згідно з цим статутом мають право прийняти таке рішення, доручають керівництву Товариства внести необхідні зміни в установчі документи.

16. Правонаступники (спадкоємці) учасника Товариства

16.1. При реорганізації юридичної особи або у зв’язку зі смертю громадянина – учасника Товариства – правонаступники (спадкоємці) мають переважне право вступу до цього Товариства.

16.2. За відмови правонаступника (спадкоємця) від вступу до Товариства або відмові Товариства у прийнятті до нього правонаступника (спадкоємця) йому видається у грошовій або натуральній формі частка майна, яка належала реорганізованій або ліквідованій юридичній особі, вартість якої визначається у день реорганізації або ліквідації (смерті) учасника. У цих випадках розмір статутного капіталу підлягає зменшенню.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]