Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ORD_plan_ 2 sem.doc
Скачиваний:
162
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
172.03 Кб
Скачать

Тема 13. Загальні засади проведення оперативно-технічних заходів.

1. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення аудіо-, відеоконтролю особи.

2. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж у формах контролю за телефонними розмовами та зняття інформації з каналів зв’язку.

3. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення зняття інформації з електронних інформаційних систем без відома її власника, володільця або утримувача.

4. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу.

5. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення обстеження публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи.

6. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення аудіо-, відеоконтроль місця.

Тема 14. Загальні засади спостереження за особою річчю або місцем.

1. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення спостереження за особою у публічно доступних місцях.

2. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення спостереження за річчю або місцем у публічно доступних місцях.

3. Особливості використання відомостей, отриманих у процесі спостереження за особою річчю або місцем.

Тема 15. Контроль за вчиненням злочину та інші оперативно-розшукові заходи.

1. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення контролю за вчиненням злочину у формі контрольованої та оперативної закупки;

2. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення контролю за вчиненням злочину у формі контрольованої поставки.

3. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення контролю за вчиненням злочину у формі спеціального слідчого експерименту та імітування обстановки злочину.

4. Поняття, порядок організації та документального оформлення проведення накладення арешту на кореспонденцію, її огляду і виїмки.

5. Поняття, порядок організації та документального оформлення зняття інформації з електронних інформаційних систем, доступ до яких не обмежується її власником, володільцем або утримувачем чи не пов’язаний з подоланням системи логічного захисту.

6. Поняття, порядок організації та документального оформлення негласного отримання зразків, необхідних для порівняльного дослідження.

7 Семестр

Тема 16. Конфіденційне співробітництво особи з оперативним підрозділом.

1. Соціальна зумовленість та необхідність конфіденційного співробітництва особи з оперативними підрозділами.

2. Сутність, поняття та правова регламентація конфіденційного співробітництва особи з оперативним підрозділом.

3. Загальні вимоги, що висуваються до осіб, які конфіденційно співробітничають з оперативними підрозділами органів внутрішніх справ.

4. Напрями конфіденційного співробітництва особи з оперативним підрозділом органів внутрішніх справ та використання його результатів у кримінальному провадженні.

5. Актуальні питання забезпечення законності під час конфіденційного співробітництва особи з оперативним підрозділом органів внутрішніх справ.

6. Конфіденційне співробітництво особи з оперативним підрозділом у міжнародно-правових документах і практиці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]