Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вступ.docx
Скачиваний:
21
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
35.49 Кб
Скачать

Висновки

З 19 липня по 27 серпня 2010 року я проходила виробничу практику на туристичній фірмі «САМ». Моїм керівником практики від підприємства була директор Відділу виїзного туризму – Горай Наталія Францівна. За час проходження практики я засвоїла основні принципи і правила роботи туристичної фірми «САМ».

ТФ «САМ» має ліцензію на здійснення тур операторської діяльності. Фірма зорієнтована як на виїзний так і на внутрішній туризм. Вона працює в усіх туристичних напрямках. Серед продуктів компанії є автобусні тури, залізничні та авіаційн.

Аналіз діяльності конкурентів показав, що ринок туристичних послуг насичений пропозиціями про відпочинок у всіх регіонах світу. Це з одного боку сприяє здоровій конкуренції і зниженню вартості таких турів, а з іншого - змушує фірми вводити додаткові знижки.

Співпраця зі спорідненими підприємствами дозволяє придбати організації ряд додаткових переваг, колективні знижки, швидке формування груп відпочиваючих.

Під час проходження практики мною були виконані наступні завдання:

  • безпосереднє ознайомлення з роботою туристичного підприємства;

  • вивчення діяльності служб і відділів підприємства і їх взаємодією;

  • набула певного досвіду у спілкуванні з туристами, партнерами;

  • оволоділа методикою оформлення різноманітної документації;

  • оволоділа способами формування та розробки спеціальних заохочень та пропозицій для туристів;

  • засвоїла знання отримані при проходженні виробничої практики.

Отриманий мною досвід є дуже корисним, адже досвід роботи в туристичній фірмі в сучасних умовах існуванні туристичного ринку є необхідним для повного усвідомлення структури туристичної індустрії. Це дасть змогу переосмислити свої можливості і зрозуміти яким саме чином можна досягти успіху у даному бізнесі. Адже це є одним із найголовніших завдань спеціаліста в області рекреаційної географії та менеджменту туризму.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]