Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
курсова.docx
Скачиваний:
18
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
2.29 Mб
Скачать

3.1.Історія та розвиток.

Бренсон і Пауелл спочатку запустити невеликий музичний магазин під назвою Virgin Records і стрічки на Notting Hill Gate, Лондон, спеціалізуючись в "Krautrock» імпорту, і пропонуючи крісла-мішки і безкоштовний вегетаріанську їжу на користь клієнтів, які слухають музику на пропозицію. Насправді першим реальним магазином був вище взуттєвого магазину в кінці Тоттенхем Court Road Оксфорд-стріт. Після того, магазин в успіх, вони звернули свою справу в повноцінну лейбл. Ім'я Богородиці, відповідно до Бренсон (у своїй автобіографії), виникла через Тесса Вт, його колега, коли вони були мозкового бізнес-ідеї. Вона запропонувала Богородиці - як вони всі були знайомі з бізнес - як "дів". Then Came Бренсон Ерік Ларсон в Inc Magazine Online, 1 листопада 1986, URL станом на 7 липня 2011 оригінальний логотип Virgin (відомий шанувальникам як "Близнюків" або "близнюків" логотип) був розроблений англійський художник та ілюстратор Роджер Дін: молоді голі жінки в дзеркальному зображенні з великим довгохвості змія і слова "Діви" в знайомому сценарії Діна. Варіація на логотип був використаний для спін-офф Caroline Records етикетці.

Перший реліз на лейблі був прогресив-рок альбом Tubular Bells Мульти-інструменталіст Майк Олдфілд, який був виявлений Том Ньюман і приніс Симон Draper - які зрештою переконав Річарда і Nik, щоб представити його в якості свого першого релізу в 1973 році, виробництва Том Ньюман, для яких лейбл молодий отримав безпрецедентний визнання. Це було незабаром пішли деякі помітні релізи Krautrock, у тому числі електронний прорив альбом Федра по Tangerine Dream (яка пішла Top 10), і Фауст стрічки і Фауст IV Фауст. Фауст Стрічки альбом коштував 49p (ціна 7 "один), і в результаті дозволило цій щодо невідома група, щоб досягти номер 12 в чартах. Інші ранні альбоми включають Гонг Літаючий Чайник, який Daevid Аллен було процитовано як мають ніколи не були оплачені.

Хоча Діва спочатку одним з ключових міток англійської та європейської прогресивного року, 1977 Підписання Sex Pistols (який вже був підписаний, а потім впав на обох EMI і А & М) заново мітку в новій хвилі форпост, крок що занурив компанію грамзапису в руслі епохи панк-року. Під керівництвом Тесса Вт, Богородиці керівника Publicity (і пізніших версій, також директора з виробництва), пістолети злетіли етикетку до успіху. Натан Джозеф - Людина епохи Відродження в трансатлантичних рекордів у трансатлантичної рекордів онлайн, URL-доступ 2 червня 2010. Незабаром після цього, Ноттінг-Хілл музичний магазин (вище якої офіс лейблу був розташований), нагрянула поліція за те, що вікно відображення Sex Pistols ' Альбом не кажучи вже про Bollocks, Ось Sex Pistols у вікні. Згодом вони підписали інших нових хвиль групи: Боксер, Culture Club, Fingerprintz, Гіллан, Холлі і італійці, Human League (чиї "Ви не хочете мене" було лейбла Перший графік доліва сингл в 1981 році), журнал, санчат двигуни, проникнення, колії, падаюча зірка, Simple Minds, XTC.

Після модифіковані версії етикетці близнюки прийшли червоний, білий і синій дизайн введений в 1975 році, що співпало з висоти панку. Поточна Діви логотипом ( неофіційно як "карлючками") був створений в 1978 році, за замовленням Симона Draper, то керуючий директор Virgin Records Limited. Брайан Кук з Кук Ключові Associates експлуатацію дизайнер виробляти стилізовані підпис. Логотип був вперше використаний на заклинання альбому Майк Олдфілд в 1978 році і на етикетці Virgin Records виключно до поступово інші частини Virgin Group не прийняв його, в тому числі Virgin Atlantic Airlines.

Допоміжні етикетки

Струм

У 1983 році Virgin придбала Charisma Records, перейменувавши його харизми Богородиці, а потім Богородиці Charisma, перед складанням етикетку в 1986 році і передачі залишилися художників Богородиці. У процесі вони придбали Буття і комедії групи Монті Пайтон. Етикетка харизми була відновлена ​​в США в 1990 році і мав успіх у автографів, таких як Maxi Priest, Right Said Fred, 38 спеціальних і Enigma. Коли ця мітка харизми був відправлений у відставку в 1992 році, всі його художників були, як і колись, передані Богородиці.

У 1987 році підприємство було створено звіти для нової епохи і сучасних класичних художників, включаючи Клауса Шульце, який був пов'язаний з Богородицею, так як на початку 1970-х років.

10 записів

Immortal Records

Delabel (Франція)

Безжальне звіти

Колишній

Керолайн звіти був бюджет ярлик, використовуваний з 1973 по 1977 Назва та логотип були пізніше використані для деяких американських видань Virgin Records в 1980-х і 1990-х років.

Front Line Records (або Фронтлайн Богородиці) був ярлик для видачі Ямайки і англійський реггі з 1978 по 1987 приблизно Стало фактичне ім'я мітки в 1978 році, коли їй вдалося категорію Віргінські альбомів і синглів продаються як "Фронтлайн серії ", який повернувся в 1976 році, коли реггі збірку під назвою Фронтлайн був виданий на Богородиці. Front Line художники включені U-Roy, U Браун, могутній Diamonds, Кейт Хадсон, Алтея і Донна, Джа Lloyd, Джонні Кларк, Гладіатори, Пітер Тош, я Рой, Tappa Zukie, Слай Данбар, мерехтіння Брати, принц пір я , Велика Молодь, абиссинцев, культура, Григорій Айзекс і Лінтон Квесі Джонсон.

Недовгим, пов'язані ярлик, Dindisc, був Оркестрові Маневри в темряві і Monochrome Set під час свого короткого існування (1980-1981), після чого його записи стали частиною каталогу Богородиці.

Ноо Trybe звіти був хіп-хоп лейбл, який існував у період 1994-1999 рр. Етикетка складалася в основному з West Coast хіп-хоп виконавців, таких як Luniz. Етикетка також став дистриб'ютором релізів під реп-A-Lot Records, після того як вони перейшли від розподілу сестра етикетці Богородиці під EMI, Priority Records в 1994 Ноо Trybe також став домівкою Східного узбережжя реперів AZ і Gang Starr після відповідних етикеток EMI і лялечки були складені на початку 1997 року.

Американські видання

Етикетка Богородиці був поширений в США по Атлантиці з 1973 по 1975 рік Протягом цього періоду, були випущені 14 альбомів. Всі вони були раніше випущені у Великобританії на Богородиці, хоча один альбом, Марджорі Razorblade Кевін Койн, був усічений з 20-пісенного подвійний альбом з 11 піснями в одному альбомі.

Починаючи з Ommadawn альбому Майк Олдфілд в 1975 році, американський розподіл перейшли на Columbia Records. Колумбія не бажає звільнити всіх Віргінських художників, і так багато з них були ліцензійні для інших міток: Epic (дочірня компанія Columbia) (Майк Олдфілд (в 1980), Culture Club, Холлі і італійців і падаюча зірка), Атлантичний океан (Джуліана Леннон), і М (UB40, Human League, Simple Minds, Breathe), Warner Bros. (Sex Pistols, Скрітті Політті, DEVO), і Геффен (ХТС). Деякі з цих записів був маленький логотип Virgin доданий в регулярному дизайну компанії на етикетці. Один з Діви і найбільших актів EPIC, в 1980-х був Culture Club.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]