Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KURS.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
914.43 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

БУДІВНИЦТВА І АРХІТЕКТУРИ

Математичні методи дослідження операцій

Методичні вказівки

до виконання курсової роботи

для студентів спеціальності

7.080401 - «Інформаційні управляючі системи і технології»

6.010104.01 - «Професійна освіта. Комп’ютерні технології »

Затверджено:

на засіданні кафедри ІТ

протокол №__ від 23.09.2013 р.

КИЇВ 2012

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Математичні методи дослідження операцій» для студентів спеціальності «Інформаційні управляючі системи та технології» та спеціальності «Професійна освіта. Комп’ютерні технології»/ Укл. В.І.Бабіч - К.: КНУБА, 2012. - 20 с.

Укладачі: В.І.Бабіч, кандидат технічних наук, доцент

Відповідальний Ю.М.Тесля, доктор технічних наук, професор

за випуск:

Рецензент: В.М.Вишняков, кандидат технічних наук, доцент

ВСТУП

Курсова робота – це завершальний модуль ECTS вивчення дисципліни «Математичні методи дослідження операцій». Виконуючи курсову роботу, студент повинний показати уміння працювати самостійно і застосовувати на практиці теоретичні знання, отримані при вивченні дисципліни.

Мета курсової роботи – це систематизувати, закріпити, розширити теоретичні знання; набути практичні навички проведення всіх етапів операційного дослідження систем організаційного управління; удосконалювати навички аналізу отриманих результатів; розвинути ініціативу та творчі можливості; закріпити і розвинути навички самостійного розв’язку інженерних задач в сфері організаційного керування; навчитися користуватися довідковою і науково-технічною літературою.

1. Тематика курсової роботи

Тематика визначається основними розділами дисципліни «Математичні методи дослідження операцій» (лінійне, дискретне, нелінійне, динамічне та потокове програмування) і передбачає рішення й аналіз типових задач дослідження операцій, а саме керування запасами, розподіл ресурсів, ремонт та заміна устаткування, сітьове планування та управління, вибір маршруту, тощо.

Теми курсових робіт можуть бути змінені та видаватись з області дипломного проектування (при умові якщо студент вже працює над дипломним проектом та в нього є оптимізаційна задача).

2. Завдання на курсову роботу

Містить у собі сформульовану задачу організаційного керування з конкретними вихідними даними і перелік рекомендованої науково-технічної літератури, пов’язаної з темою курсової роботи.

3. Порядок виконання курсової роботи

Курсова робота виконується відповідно до завдання та графіка, що передбачені робочим навчальним планом.

4. Склад курсової роботи

Курсова робота незалежно від її змісту складається з пояснювальної записки (обсяг 20-30 сторінок), лист формату А1 в вигляді рекламного щиту власного програмного продукту та програмна реалізація на мові PASCAL. Пояснювальну записку необхідно складати відповідно до ДЕРЖСТАНДАРТ 20914-75.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]