Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KursProektKE.rtf
Скачиваний:
28
Добавлен:
17.05.2015
Размер:
4.83 Mб
Скачать

4.Оформлення графічних документів

Перелік графічних матеріалів в курсовому проекті визначається викладачем. Графічний матеріал виконується згідно з вимогами ЄСКД та включає в себе:

  • електричну принципову схему цифрового ключа та логічного елемента;

  • функціональну схему тригерної комірки;

  • часові діаграми роботи цифрового ключа та тригерної комірки.

5. Порядок захисту

Курсовий проект захищається на кафедрі перед комісією. Студент готує доповідь на 3-5 хв., а після доповіді відповідає на запитання, які виникли.

6. Основні вимоги до оформлення пояснювальної записки та рисунків

Креслення, схеми, діаграми повинні бути оформлені у вигляді окремих додатків. Таблиці та пояснювальні рисунки дозволяється розміщувати посеред тексту. Нумерація таблиць - наскрізна, нумерація рисунків - наскрізна. Кожен аркуш повинен мати рамку відповідно з вимогами ЄСКД. Кожен аркуш, крім титульного, повинен мати штамп. При цьому на аркуші зі змістом та на листах додатку повинні бути штампи, зразок яких наведений у додатку 3, а на інших листах - штампи, зразок яких наведений в додатку 4. Аркуші пояснювальної записки повинні бути надійно зкріплені між собою.

Зв'язки між елементами пристрою (за виключенням найкоротших) рекомендується об'єднувати в шини. Шини не рекомендується об'єднувати в одну, оскільки це ускладнює читання креслення. Забороняється входи в шину та виходи з неї розміщувати на одній лінії. Схеми пристрою повинні вміщувати у лівій частині всі входи пристрою, а в правій - всі виходи. Входи та виходи схеми, а також всі контрольні точки повинні бути проіменовані на схемах. Ці ж імена повинні бути вказані на часових діаграмах.

Титульний лист пояснювальної записки не нумерується. Аркуш змісту має номер 2, котрий вказується у штампі (дод.3) в полі "Аркуш". У полі "Аркушів" вказується кількість аркушів пояснювальної записки без врахування додатків. Аркуші кожного додатку нумеруються окремо. Номери аркушів у штампі по додатку 4 проставляються на крайньому правому полі.

Список літератури

  1. Преснухин Л.Н., Воробьев Н.В., Шишкевич А.А. Расчет элементов цифровых устройств. – М.: “Высшая Школа”, 1991.

  2. Букреев И.Н., Горячев В.И., Мансуров Б.М. Микроэлектронные схемы цифровых устройств – М.: “Радио и связь”, 1990.

  3. Завадский В.А. Компьютерная электроника – Киев ТОО Век, 1996.

  4. Угрюмов Е.В. Цифровая схемотехника. – СПб.: БХВ-Санкт-Петербург, 2000.

  5. Алексенко А.Г., Шагурин И.И. Микросхемотехника. – М.: Радио и связь, 1982.

  6. Соломатин И.М. Логические элементы ЭВМ. – М.: Высш. шк., 1987.

  7. Справочник. Применение интегральных микросхем в электронной вычислительной технике / Под ред. Б.Н.Файзулаева, Б.В.Тарабрина. – М.: Радио и связь, 1986

  8. Схемотехника ЭВМ / Под ред. Г.Н.Соловьева. – М.: Высш.шк., 1985.

  9. В.А. Скаржепа, В.И.Сенько. Электроника и микросхемотехника: Сб. задач /Под общ. ред. А.А.Краснопрошиной. – К.: Вища шк., 1989.

  10. Ланцов А.Л., Зворыкин Л.Н., Осипов И.Ф. Цифровые устройства на комплементарных МДП-интегральных микросхемах. – М.: Радио и связь, 1983

  11. Шагурин И.И., Петросянц К.О., Проектирование цифровых микросхем на элементах инжекционной логики. – М.: Радио и связь, 1984.

  12. Справочник. Полупроводниковые приборы: транзисторы / Под ред. Н.Н.Горюнова. – М.: Энергоатомиздат, 1986.

  13. Справочник. Интегральные микросхемы / Под ред. Б.В.Тарабрина. – М.: Радио и связь, 1984

  14. Степаненко И.П. Основы микроэлектроники: Учебное пособие для вузов. –М.: Сов.радио,1980. – 424с.

  15. А.Д.Азаров, Т.А.Савчук, В.Г.Красиленко. Методические указания к курсовому проектированию по курсу “Схемотехника ЭВМ” для

студентов специальности 2201 всех форм обучения. – Винница: ВПИ, 1988. – 44 с.

17. Справочник. Цифровые интергальные микросхемы. / Под ред. П.П.Мальцева, Н.С.Долидзе, М.И.Критенко и др. - М.: Радио и связь, 1994.

Додаток 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]