Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод.БО 1С.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
513.54 Кб
Скачать

Заняття 6 – Модульний контроль

6. Плани навчальної роботи для студентів заочної форми навчання в міжсесійний період

В міжсесійний період студентами заочної форми повинно бути виконано позааудиторні індивідуальні завдання. Виконання індивідуальних завдань, які підготовленні згідно з програмою дисципліни «Бухгалтерський облік з використанням прикладного рішення 1С:Бухгалтерія», є складовою частиною навчального процесу і передбачає закріплення та поглиблення теоретичних знань, здобутих майбутніми фахівцями в процесі вивчення дисципліни, вироблення навичок самостійно працювати зі спеціальною та науковою літературою, а також прийняття ефективних управлінських рішень.

Метою виконання індивідуальних завдань є опанування теорії і практики ведення управлінського контролю на підставі класичних світових наукових шкіл.

Перед виконанням кожного індивідуального завдання студент повинен опрацювати теоретичний матеріал відповідної теми: вивчити рекомендовану літературу, навчальні посібники, лекційний матеріал.

Завдання для виконання індивідуальних завдань на базових підприємствах видаються студентам (Методичні розробки )

Виконане індивідуальне завдання подається у письмовій формі на кафедру бухгалтерського обліку або в електронному вигляді на електронну пошту викладача у термін, визначений викладачем. Виконане індивідуальне завдання за дистанційним курсом подається в електронному вигляді у термін, визначений викладачем. Робота зараховується лише за підсумками співбесіди її виконавця з викладачем.

Якщо виконані індивідуальні роботи не відповідають зазначеній вимозі, вони не приймається до рецензування. У випадку утруднень при виконанні індивідуальної роботи необхідно звертатися на кафедру бухгалтерського обліку згідно з графіком надання консультацій.

Перевірене викладачем домашнє індивідуальне завдання (теоретичне і практичне) оцінюється в діапазоні від 0 до 20 балів і перевірене індивідуальне завдання за дистанційним курсом оцінюється в діапазоні від 0 до 20 балів. Вони включаються до загальної кількості балів поточного контролю знань студента з дисципліни «Бухгалтерський облік з використанням прикладного рішення 1С:Бухгалтерія».

Крім того, студентами можуть бути виконані наступні види індивідуальних робіт за вибором (1-го завдання), які максимально оцінюються в діапазоні від 0 до 10 балів:

1. Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій за заданою тематикою.

2. Аналітичний звіт власних наукових досліджень за відповідною тематикою.

3. Підготовка презентації за заданою тематикою.

4. Виконання завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету)*.

7. Індивідуально-консультативна робота

В міжсесійний період студентами заочно-дистанційної форми повинно бути виконано домашнє індивідуальне завдання. Виконання індивідуальних завдань, які підготовленні згідно з програмою дисципліни «Бухгалтерський облік з використанням прикладного рішення 1С: Бухгалтерія», є складовою частиною навчального процесу і передбачає закріплення та поглиблення теоретичних знань, здобутих майбутніми фахівцями в процесі вивчення дисципліни, вироблення навичок самостійно працювати зі спеціальною та науковою літературою, а також прийняття ефективних стратегічних управлінських рішень.

Метою виконання індивідуальних завдань є опанування теорії і практики ведення обліку в системі прикладного рішення 1С :Підприємство.Перед виконанням кожного індивідуального завдання студент повинен опрацювати теоретичний матеріал відповідної теми: вивчити рекомендовану літературу, навчальні посібники, лекційний матеріал.

За кожною темою індивідуального підготовлено вихідну інформацію для виконання завдання, де передбачено різні практичні ситуації, у характері і суті яких студент має добре орієнтуватися.

Індивідуальне завдання виконується студентом самостійно у вільний від навчання час. Виконане завдання здається особисто викладачеві, який веде індивідуальні заняття.

Провірене викладачем індивідуальне завдання оцінюється в діапазоні від 0 до 20 балів та включається до загальної кількості балів поточного контролю знань студента з дисципліни «Бухгалтерський облік з використанням прикладного рішення 1С: Бухгалтерія».

Виконана індивідуальна робота подається на кафедру обліку підприємницької діяльності у термін, визначений викладачем. Робота зараховується лише за підсумками співбесіди її виконавця з викладачем.

Навчальний матеріал, цифрові дані, які наведено в індивідуальних завданнях є умовними .

Крім того, студентами можуть бути виконані наступні види індивідуальних робіт за вибором (1-го завдання), які максимально оцінюються в 5 балів:

1. Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій за заданою тематикою

2. Написання реферату

3. Аналітичний звіт власних наукових досліджень за відповідною тематикою

4. Пошук, підбір та огляд джерел за заданою тематикою

5. Підготовка презентації за заданою тематикою

6. Виконання завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету)*

7. Переклад літературних джерел іншомовного походження за заданою проблематикою

Самостійна робота над навчальною дисципліною «Бухгалтерський облік з використанням прикладного рішення 1С: Бухгалтерія» включає наступні форми: