Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Разное / Індз Козак Світлани.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.08.2023
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Висновоки

Підприємство ТзОВ “СЕ Борднетце Україна” є одним із ключових постачальників кабельної продукції для VW групи. Впровадження нових технологій та орієнтація на передові технології дозволяє витримувати конкурентні пропозиції від інших виробників.

Впорядкова система управління підприємства та дотримання інструкцій по процедур функціонування відділів забезпечують стабільне функціонування та отримання найкращих фінансових результатів.

На підприємстві досить висока інтеграція інформаційних систем на виробництві. Без повсякчасного впровадження і супроводу інфосистем дозволяє підняти економічні показники сутєво зменшити часові втрати та забезпечити таким чином високу якість продукту. Завдяки даним системам було покращено управління підприємство. Впровадження електроного обігу документів зменшило час на пошук, ознайомлення і впровадження документів у дію.

Розумне виробництво дозволяє бути більш гнучкими в усіх виробничих процесах, більш оперативно впроваджує нові технології, забезпечувати якість продукту яку очікує замовник, дотримувати безпеку виробництва. Забезпечення принципу “Safety First” (“Безпека понад усе”) дозволило зменшити кількість нещастих випадків по групі Sumitomo до десятку на рік. Цінність людського життя вище за будь які прибутки.

Мотивація працівників на виробництві є не тільки виражена у грошовому еквіваленті (премії винагороби і т.д.), але й у моральному відображення ( нагородження грамотами, подарунками, поїздками по Україні).

Використання новітніх методик–управління підприємством дозволило оперативно планувати, реалізувати нові проекти навіть при умові, що навіть при плинності кадрів, навчання нових, виробничий процес не зупиняється, а наділі стабільно функціонує. Демократичний стиль управління забезпечує підготовку нових кадрів із внутрішнього резерву.

На підприємстві, як і на всіх інших підприємствах корпорацї по світі, впроваджено процесорний підхід. Кожен процес є детально описаний у системній документації підприємства, що дозволяє ознайомлюватись і приймати рішення з врахування засад функціонування інших процесів.

На ТзОВ “СЕ Бортнеце Укрїна” запушений і постійно працює процес постійного покращення. У ньому задіяні всі працівники різних ділянок підприємства. Нові методики і процеси запускаються на всіх ділянках одночасно з розпорядження центрального офісу, що дозволяє в повінй мірі контролювати їх запуск і функціонувати.

Список використаних джерел

1.https://pidru4niki.com/86013/investuvannya/otsinka_priynyattya_rishen_umovah_riziku_neviznachenosti

2. https://osvita.ua/vnz/reports/management/15382/

3. file:///C:/Users/My/Downloads/Znpdetut_eiu_2014_28_21.pdf

4.https://stud.com.ua/49886/marketing/konkurentniy_analiz_pyatifaktornaya_model_portera

5. https://msd.in.ua/analiz-silnix-i-slabkix-storin-pidpriyemstva/

6.https://pidru4niki.com/1904031440762/buhgalterskiy_oblik_ta_audit/metodi_otsinki_zovnishnogo_seredovischa_pidpriyemstva

7. Автор Людмила Довгань, Юрій Каракай, Ліна Артеменко Видавництво Центр навчальної літератури/Стратегічне управління Кількість сторінок 440с.

8. Автор Ліана Скібіцька Видавництво/ Стратегічне управління корпораціями Кількість сторінок 480 с.

9. Автор Ирина Токмакова, В. Дикань, В. Зубенко/ Стратегічне управління. Навчальний посібник рекомендовано МОЗ України кількість сторінок 272с.

38

Соседние файлы в папке Разное