Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Диплом / 5 ВИСНОВКИ

.docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
02.02.2015
Размер:
15.26 Кб
Скачать

ВИСНОВКИ

У даній дипломній роботі була досліджена робота суспільної організації “Орден «Орден»”. У ході дипломної роботи було проаналізована маркетингова діяльність організації, проведене сегментування, позиціонування та аналіз асортименту послуг, що надає організація “Орден «Орден»”. Після детального маркетингового аналізу роботи організації, було вирішено проаналізувати доцільність комерціалізації діяльності організації.

Серед усіх напрямків діяльності, якими займається організація “Орден «Орден»” у якості найбільш перспективного були виділені стрибки з мотузкою (Rope Jumping). Вибір був зроблений спираючись на те, що серед усіх пропозицій організації “Орден «Орден»”, роуп-джампінг є найбільш цікавим напрямком для українського споживача, та на те, що український споживач вже встиг звикти до цієї послуги, та більш лояльно відноситься до того, щоб витрачати на неї гроші, порівняно із іншими напрямками діяльності організації “Орден «Орден»”. Окрім того стрибки з мотузкою потребують помірного інвестування, та майже не вимагають змінних витрат.

Далі в дипломній роботі спираючись на загально ринковий рівень цін була встановлена вартість послуги, та проведені обчислення за допомогою яких була отримана кількість споживачів, яка необхідна задля того, щоб окупити інвестовані кошти у перший сезон діяльності.

У завершені дипломної роботи були розроблені рекомендації щодо заходів стимулювання збуту нової послуги.

Таким чином у даній дипломній роботі були проаналізовані усі базові аспекти задля початку комерціалізації діяльності організації “Орден «Орден»” та процесу просування нової послуги на ринок екстремального відпочинку.