Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Диплом / ВСТУП

.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
02.02.2015
Размер:
14.9 Кб
Скачать

ВСТУП

Процес комерціалізації діяльності будь якого підприємства майже завжди пов’язаний з необхідністю певних інвестиційних витрат. В свою чергу, для того щоб максимально ефективно реалізувати залучені кошти, підприємству необхідно детально проаналізувати ринок для якого була розроблена пропозиція та розробити комплексне маркетингове забезпечення нового продукту чи послуги.

На сьогоднішній день маркетинг охоплює практично усі сфери комерційної та некомерційної діяльності, включаючи виробництво, торгівлю, сферу послуг. Маркетингова діяльність охоплює такі аспекти господарської діяльності підприємств, як вивчення ринку, розробка нових товарів, формування цінової, товарної та збутової політики, організація інформаційного обміну зі споживачами, пошук постачальників, освоєння нових ринків та сегментів.

Маркетологи здійснюють аналіз, координацію та регулювання діяльності усіх структур підприємства, враховуючи зміни у навколишньому середовищі, досліджують ринок, його кон’юнктуру, потреби та попит, їх динаміку і відповідно до цього визначають стратегії підприємства в умовах конкуренції.

Метою даної дипломної роботи є розробка маркетингового забезпечення процесу комерціалізації підприємства, на прикладі суспільної організації “Орден «Орден»”. Задачами роботи є:

- аналіз маркетингової діяльності суспільної організації “Орден «Орден»”;

- формування комерційної пропозиції;

- аналіз інвестиційної привабливості проекту;