Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
другое / Зміст, Робоча програма БФ, ккр і т.п..doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
01.07.2020
Размер:
785.41 Кб
Скачать

Варіанти 25 - 28

Варіант 25

Варіант 26

Варіант 27

Варіант 28

№ тесту

Правильні варіанти відповіді

№ тесту

Правильні варіанти відповіді

№ тесту

Правильні варіанти відповіді

№ тесту

Правильні варіанти відповіді

1.

в

1.

в

1.

а

1.

б,в,г

2.

в

2.

б

2.

б,в

2.

г

3.

б

3.

в

3.

а

3.

б

4.

б

4.

в

4.

б

4.

б

5.

а,б

5.

а,г

5.

а

5.

а

Варіанти 29 - 30

Варіант 29

Варіант 30

№ тесту

Правильні варіанти відповіді

№ тесту

Правильні варіанти відповіді

1.

б

1.

а

2.

а

2.

б

3.

б

3.

в

4.

в

4.

в

5.

а

5.

а,г

Рецензія

на комплексну контрольну роботу з навчальної дисципліни “Біофізика ”, для студентів 3 курсу фізичного факультетe з напрямку підготовки: „Мікро- та наноелектроніка”

Комплексна контрольна робота містить 30 варіантів завдань, при виконанні яких студент повинен виявити інтегровані знання загального курсу біофізики. Кожне з завдань включає 5 тестових питань, а саме питання-тести з курсів: "Термодинаміка біологічних систем","Кінетика біологічних процесів","Квантова біофізика", "Молекулярна біофізика", "Біофізика клітинних процесів", "Біофізика сенсорних систем", "Фотобіофізика і біоенергетика", "Радіаційна біофізика", "Апаратура і методи біофізичних досліджень". Окрім тестових питань до завдань включено по 3 теоретичних питання загального курсу біофізики. Всі варіанти комплексу контрольних робіт (ККР) приблизно рівнозначні за складністю. Завдання ККР відповідають вимогам кредитно-модульної програми з даної навчальної дисципліни.

Критерії оцінювання виконання завдань відповідають вимогам Болонського процесу.

Вважаю за можливе рекомендувати дану комплексну контрольну роботу до затвердження.

Рецензент: доктор. фіз.-мат.наук, професор Шуаібов О.К.

Критерії оцінювання виконання завдань комплексної контрольної роботи

Кожний варіант контрольної кваліфікаційної роботи складається з 8- ми пунктів, з яких 5 тестових питань та 3 теоретичних при виконанні яких студент повинен показати інтегровані знання одержані при вивченні теоретичного курсу та закріпленні його при виконанні відповідних лабораторних робіт навчальної дисципліни “Біофізика”. За кожну правильну і повну відповідь на кожне з 5 – ти тестових питань виставляється максимально 8 балів. Так як тести містять декілька правильних відповідей, то за правильні але неповні відповіді може бути знято до 4 балів (за окреме питання). Тести в сумі оцінюються в 40 балів (8– балів за правильну відповідь на один тест). За кожну правильну і повну відповідь 3 теоретичних питань виставляється максимально 20 балів. Теоретичні питання в сумі оцінюються в 60 балів.

Оцінка «відмінно»(«А») виставляється студенту, якщо він набирає 90 і більше балів; оцінка «дуже добре» («В») - 80-89 балів, оцінка «добре» («С») - 65-79 балів, оцінка «задовільно» («D») – 55-64 балів, оцінка «достатньо» («Е») – 50-54 балів, оцінка «незадовільно» («FX») – 35-49 балів, оцінка «неприйнятно» («F») – 1-34 балів.

Перелік довідкової, та супутньої літератури, використання якої дозволяється при виконанні комплексної контрольної роботи з курсу “Біофізика ”

1. В.Л. Зима. Збірник задач з біофізики. К.: Вища школа, 2001, 234 с.

2. А.Н.Ремизов, Н.Х.Исакова, А.Г.Максина. Сборник задач по медицинской и биологической физике. М.: Высшая школа, 1987, 159 с.

3. Таблицы физических величин. Справочник под редакцией академика

И.К. Кикоина. Москва. Атомиздат. 1976 г. 1008 стр.

При виборі списку довідкової та супутньої літератури враховано наступне:

а) виконання завдань ККР повинно максимально відповідати реальній ситуації з вирішення конкретного завдання з даної дисципліни;

б) кожне завдання носить індивідуальний характер і хід його виконання не наведений в довідковій та супутній літературі.