Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тема 16 та додатки.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
823.81 Кб
Скачать

3. Права й обов'язки роботодавця

3.1. Роботодавець має право:

  • вимагати від Аудитора сумлінного виконання обов'язків, передбачених чинним трудовим договором (контрактом);

  • заохочувати Аудитора за сумлінну працю;

  • притягувати Аудитора до дисциплінарної відповідальності у випадках його дисциплінарних провин.

3.2. Роботодавець зобов'язаний:

  • дотримуватися умов чинного трудового договору (контракту);

  • забезпечити Аудитора коштами та іншими матеріальними, трудовими і фінансовими засобами для виконання роботи за чинним договором (контрактом);

  • створити умови для ефективної праці Аудитора, обладнати його робоче місце, забезпечити інформаційною і електронною технікою, транспортом та іншими умовами і засобами, що випливають із діяльності Аудитора;

  • своєчасно виплачувати обумовлену чинним трудовим договором (контрактом) заробітну плату і інші винагороди.

4. Термін дії контракту

4.1. Дійсний контракт укладений на строк з " " 200х р. по " ____" 200х р.

4.2. Після закінчення строку дії контракту за згодою сторін він може бути подовжений або укладений на новий строк шляхом оформлення у встановленому порядку нового контракту.

5. Оплата праці

5.1.Адміністрація зобов'язується виплачувати Аудитору посадовий оклад у розмірі грн на місяць не пізніше 5-го числа по закінченні

відпрацьованого місяця.

  1. Адміністрація зобов'язується виплачувати Аудитору %економії, отриманої в результаті усунення виявлених Аудитором невиробничих витрат фінансових засобів, збереженні грошових засобів і майна, резервів підвищення рентабельності товариства.

  2. Адміністрація зобов'язується виплачувати Аудитору винагороди за результатами роботи товариства щоквартально.

  3. За згодою сторін розміри системи оплати праці можуть бути переглянуті. Після перегляду нові умови контракту оформлюються письмово, підписуються сторонами і є невід'ємною частиною чинного контракту.

  4. Із суми заробітної плати та з інших установлених законодавством доходів Аудитор виплачує податки у розмірах і порядку, визначених податковим законодавством.

6. Робочий час і час відпочинку

  1. Для виконання Аудитором своїх службових обов'язків йому встановлюють ненормований робочий день.

  2. Аудитору надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю календарних днів із виплатою компенсації грн. Відпустка може бути надана в будь-який час протягом робочого року за згодою сторін.

6.3. За згодою Адміністрації Аудитору може бути надана відпустка без збереження заробітної плати, якщо це не впливає на нормальну роботу товариства, у випадках, установлених законодавством.

7. Гарантії та компенсації

  1. Для забезпечення нормальної роботи аудитору надається робочий кабінет, засоби оргтехніки, телефон, автотранспорт та інші необхідні умови для якісної роботи; для участі в аудиторських перевірках та інвентаризації виділяються спеціалісти відповідної кваліфікації.

  2. Аудитору також надаються житло і компенсації, медичне обслуговування, створюються умови для підвищення кваліфікації і т. ін.

  3. На Аудитора повністю розповсюджуються пільги і гарантії, встановлені для працівників товариства законодавством, засновницькими документами, положенням про персонал, іншими рішеннями акціонерів або Адміністрації.

  4. На період дії контракту Аудитор підлягає всім видам державного соціального страхування.

  5. Збитки, завдані Аудитору в результаті погіршення здоров'я, пов'язані з виконанням ним своїх робочих обов'язків, підлягають відшкодуванню у відповідності з трудовим законодавством.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]