Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КП_ПКСтаМ_2012_видав.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
123.8 Mб
Скачать

Загальні вказівки та вимоги

Кожен студент отримує індивідуальне завдання до виконання курсового проекту у вигляді виданого керівником номеру варіанта (додаток Д). На підставі цього студент повинен оформити у друкованому вигляді завдання на курсовий проект (зразок поданий у додатку А) і подати його на підпис керівнику.

Робота виконується згідно з переліком питань, які необхідно розробити. Слід пам’ятати, що курсовий проект – це самостійна навчальна робота студента, під час виконання якої керівник зобов’язаний консультувати його тільки зі складних питань, що недостатньо висвітлені у літературі.

Завершений курсовий проект містить текстову частину та графічний матеріал, що його ілюструє. Як текстова частина, так і графічний матеріал повинні бути оформлені з урахуванням вимог діючих стандартів щодо оформлення технічної та конструкторської документації. Обов’язковий графічний матеріал може бути викреслений як вручну, так і за допомогою відповідного програмного забезпечення ПЕОМ. Текстова частина також може бути рукописною або роздрукованою за допомогою ПЕОМ. Обсяг звіту не повинен перевищувати 20 – 25 аркушів. Усі аркуші звіту повинні мати рамку з такими відступами по краях: зверху, праворуч та знизу – 5 мм; ліворуч – 20 мм.

У текстовій частині за титульним аркушем (зразок поданий у додатку А) розміщується завдання на курсовий проект. Робота повинна бути зброшурована та поміщена у канцелярський файл.

Звіт про виконаний курсовий проект слід здати на перевірку викладачеві не пізніше ніж за тиждень до захисту. Результатом перевірки може бути призначення проекту до захисту чи повернення на доопрацювання.

1. Проект призначається до захисту, якщо він достатньою мірою розкриває визначену тему, свідчить про свідомий і самостійний підхід студента до її виконання. Допускаються несуттєві помилки в освітленні окремих розділів звіту та його оформленні. У цьому випадку в звіті відмічаються зауваження викладача.

2. Проект повертається на доопрацювання, якщо він не відповідає темі завдання, має суттєві помилки, самовільно змінена тема чи проект списаний з іншого. У цьому випадку студент повинен переробити проект, керуючись зауваженнями викладача, і здати його повторно на перевірку.

Захист курсового проекту складається з доповіді виконавця (до 15 хвилин) та відповідей на питання. Оцінка виставляється за результатами захисту з урахуванням повноти та якості відпрацювання завдання й оформлення текстової та графічної частин.

Перелік питань, які необхідно розробити:

  1. Визначити параметри структурованої кабельної системи (СКС): тип та кількість пасивного обладнання мережі, що відповідає умовам завдання.

  2. Розрахувати довжину кабелю, який необхідний для створення кабельної траси.

  3. Розраховувати необхідну кількість кабельного коробу для створення кабельного каналу.

  4. Розрахувати схему ІР-адресування корпоративної мережі з масками підмережі змінної довжини (МПЗД).

  5. Створити модель корпоративної комп’ютерної мережі за допомогою програми «Packet Tracer».

  6. Об’єднати локальні комп’ютерні мережі підприємства за допомогою статичної маршрутизації.

  7. Виконати підсумування маршрутів.

  8. Створити у другому віддаленому офісі компанії віртуальні комп’ютерні мережі на основі комутаторів.

  9. Налаштувати роботу бездротового сегмента локальної комп’ютерної мережі головного офісу.

  10. Налаштувати маршрутизацію між віртуальними комп’ютерними мережами.

  11. Налаштувати захист комп’ютерної мережі компанії за допомогою списків контролю доступу.