Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РП.Кримінально-процесуальне право.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
1.51 Mб
Скачать

2.6. Індивідуально-консультативна робота

Індивідуально-консультативна робота з навчальної дисципліни здійснюється шляхом періодичних консультацій зі студентами, які проводить викладач (за окремим розкладом).

Під час індивідуально-консультативної роботи викладач додатково пояснює студентам методику і зміст самостійної роботи, надає їм консультації з теоретичних, методологічних та практичних питань кримінально-процесуальної діяльності, роз’яснює проблемні питання навчальної дисципліни, а також надає консультації з питань підготовки до виконання модульних завдань, рефератів тощо.

Консультації з підготовки до виконання модульних завдань надаються викладачем, як правило, за певний час до проведення модульного контролю.

2.7. Факультативні види робіт

Студент має можливість отримати додаткову оцінку за:

1. Пошук, підбір та огляд літературних джерел, які відсутні у списку обов’язкових.

Форма контролю – розгляд підготовлених матеріалів під час аудиторних занять.

2. Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій.

Форма контролю – обговорення результатів проведеної роботи під час аудиторних занять.

3. Формування аналітичних звітів та участь у науково-теоретичних і науково-практичних конференціях.

Форма контролю – розгляд підготовлених матеріалів під час аудиторних занять або на науковому гуртку з кримінально-процесуального права.

4. Підготовку реферату на актуальну тему, погоджену з викладачем.

Форма контролю – розгляд підготовленого реферату під час аудиторних занять.

Здійснення факультативних видів робіт допускається за умови попереднього погодження з викладачем.

Оцінювання факультативних видів робіт здійснюється в рамках поточного контролю шляхом оцінювання за 5-бальною шкалою із занесенням до документів обліку успішності студентів.

3. Система оцінювання знань студентів в умовах європейської кредитно-трансферної системи (ects)

Оцінювання знань студентів здійснюється паралельно за національною (5-бальною) шкалою і за шкалою ЕСТS (100-бальною).

З урахуванням виконання позапрограмних завдань студент може отримати максимально 120 балів.

3.1. Поточний контроль

Поточний контроль здійснюється під час проведення семінарських (практичних) занять і має на меті перевірку рівня підготовленості студента до конкретної роботи, а також рівня і якості виконаних робіт.

З поточного контролю знань за семінарські (практичні) заняття та самостійну (індивідуальну) роботу студент може набрати максимально 60 балів.

Кількість набраних на семінарських (практичних) заняттях балів визначається як результат множення семестрової середньої арифметичної оцінки з цих занять на 12.

Семестрова середня арифметична оцінка з семінарських (практичних) занять обчислюється шляхом ділення суми кодів (5; 4,5; 4, 3,5; 3; 2; 1) отриманих студентом протягом семестру оцінок ("відмінно", "дуже добре", "добре", ''задовільно", ''достатньо", ''незадовільно", ''неприйнятно") на цих заняттях з урахуванням перездач на їх кількість. Семестрова середня арифметична оцінка заокруглюється до десятих бала.

Студентові, який має невідпрацьовані незадовільні оцінки чи пропущені заняття, семестрова середня арифметична оцінка не виставляється до їх відпрацювання.

Оцінювання самостійної роботи здійснюється в рамках поточного контролю шляхом оцінювання за 5-бальною шкалою із занесенням до документів обліку успішності студентів.

Оцінка з поточного контролю виставляється одна за семестр після проведення останнього у ньому семінарського (практичного) заняття.