Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка КП ГАЗ2011.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
388.61 Кб
Скачать

III. Вимоги до оформлення курсової роботи

Обсяг курсової роботи 25-35 сторінок на аркушах паперу А4. Текст по­винен бути писаний або надрукований через 1,5 інтервали без скорочень (крім загальноприйнятих). Сторінки курсової роботи нумеруються у пра­вому нижньому кутку арабськими цифрами. Титульна сторінка вважається першою, але номер на ній не ставиться. Друга сторінка залишається чис­тою для написання рецензії, далі подається план курсової роботи (або «ЗМІСТ») і текст роботи. Всі аркуші курсової роботи повинні бути збро­шуровані.

Нумерувати сторінки роботи потрібно арабськими цифрами. Титульна сторінка та зміст не нумеруються, але їх потрібно враховувати при нуме­рації сторінок. В роботі мають бути правильно оформлені штампи.

Заголовки розділів та параграфів розміщуються по центру сторінки. Крапка після заголовків будь-якого типу не ставиться.

При висвітленні теоретичних аспектів проблеми, студент має наводити посилання на першоджерела. Посилання на першоджерела наводяться від­разу після відповідної цитати або цифрових даних у квадратних дужках. Наприклад, [4. с. 17], що означає, що студент використав 4-те літературне джерело у списку літератури, а 17 - це відповідно номер сторінки у книзі, з якої була використана інформація.

Всі таблиці, схеми повинні мати відповідний номер та назву. Пояснен­ня щодо окремих даних, наведених у тексті або таблицях, допускається оформляти виносками.

Знаки виноски проставляють безпосередньо після того слова, числа, си­мволу, речення, до якого дають пояснення, та перед текстом пояснення. Текст виноски вміщують під таблицею або в кінці сторінки й відокрем­люють від таблиці або тексту лінією довжиною 30-40 мм в лівій частині сторінки.

Структура курсової роботи

І .Титульний лист (див. додаток 3)

2. Завдання

3. Зміст

4. Основна частина (дивись методичні вказівки до виконання

курсової роботи)

5. Використана література. б.Додатки.

Роботу пишуть або друкують за допомогою комп'ютера на одній стороні

аркушу білого паперу А4 (210x297 мм)/

При друкуванні дотримуються наступних вимог:

Шрифт Times New Roman

Розмір 14 пунктів

Відстань між рядками 1,5 інтервали

Параметри сторінки Формат А4

Розташування книжне

Верхнє та нижнє поля 15мм

Ліве поле 30

Праве поле 15 мм

Шрифт друку має бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жи­рності. Щільність тексту курсової роботи має бути однаковою.

Друкарські помилки, описки, які виявилися в процесі написання курсо­вої роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбовуванням білою фарбою і нанесенням на тому ж місці виправленого тексту машинописним способом. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній

сторінці

Текст основної частини курсової роботи поділяють на розділи та під­розділи.

При написання курсової роботи вона має бути написана одним кольо­ром (синім або чорним), заголовки розділі і окремих пунктів виділятись шрифтом на 1-2 мм більшим за основний текст.