Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ФДСП.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
629.25 Кб
Скачать

Оформлення курсової роботи

Текст курсової роботи має бути вичитаний та відредагований. Робота набирається на комп'ютері чи охайно пишеться від руки без скорочень, пропусків (крім загальноприйнятих), на стандартних аркушах (формат А4).

Текст курсової роботи розміщується по всій ширині аркуша, з полями зліва - 30 мм, справа – 10 мм, зверху та знизу - 20 мм.

Кожний розділ потрібно розпочинати з нової сторінки.

Розділи позначаються порядковими номерами арабськими цифрами (І, ІІ, ІІІ). Нумерація сторінок має бути наскрізною. Сторінки нумеруються у верхньому правому куті (перша і друга сторінки не номеруються ).

Окремі питання курсової роботи треба викладати коротко, лаконічно не перевантажуючи текст зайвими описами, уникаючи повторень та непотрібних відступів від основної теми. Статистичний матеріал доцільно узагальнювати в таблицях, кожна з яких повинна мати номер, чітку назву із зазначенням періоду, за який (які) аналізуються дані, і назви підприємства, що аналізується, та посилання на джерело даних, приведених в таблиці.

Первинні документи об’єкту дослідження, які використовувались у роботі або великі таблиці доцільно розміщувати в додатках, у кінці роботи із відповідними посиланнями на них за текстом роботи.

Курсова робота комплектується у такій послідовності:

  • титульний лист;

  • план;

  • вступ;

  • основна частина (3 розділи);

  • висновки (заключна частина);

  • список літератури;

  • додатки .

Зразок титульного листа курсової роботи наведений у додатку 2.

План - це перелік назв розділів та питань курсової роботи з номерами початкових сторінок тексту кожного розділу та питань.

Список літератури подається в кінці роботи в такій послідовності:

  1. Закони та законодавчі акти України.

  2. Нормативні та інструктивно-методичні матеріали міністерств та відомств.

  3. Спеціальна наукова, навчальна література (в алфавітному порядку), монографії, книги, брошури.

  4. Статті в періодичних виданнях (журналах, газетах).

  5. Статистичні збірники та звітні матеріали.

Посилання на літературні джерела у тексті курсової роботи повинні здійснюватись у квадратних дужках, де вказується порядковий номер джерела із списку літератури і через кому номер сторінки із цього джерела

[...,с ...].

Захист курсової роботи

Виконана курсова робота у встановлений термін подається методисту кафедри фінансів і після реєстрації передається науковому керівнику для рецензування.

В рецензії наукового керівника відмічаються позитивні сторони і недоліки курсової роботи, оцінюється наявність елементів творчого пошуку та новизна, обсяг охопленої інформації, дотримання вимог щодо оформлення роботи, робиться висновок щодо допуску курсової роботи до захисту.

Захист курсових робіт здійснюється прилюдно, перед комісією. Процедура захисту передбачає стислий (до 7 хвилин) виклад студентом основних результатів проведеного дослідження та його пропозиції за темою роботи.

Після доповіді студент відповідає на усні запитання членів комісії. В процесі захисту студентом можуть використовуватись таблиці, схеми, графіки тощо.

Під час захисту комісія оцінює рівень опанування студентом теми, його вміння відповідати на запитання, вести дискусію, обґрунтовувати та відстоювати власну точку зору.

Склад комісії по захисту курсових робіт (не менше ніж два викладачі) призначається завідувачем кафедри фінансів.

Рішення про оцінку по захисту курсової роботи приймається комісією. Оцінка вноситься в відомість та залікову книжку студента і перегляду не підлягає.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]