Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
List of ukrainian websites(1).doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
123.9 Кб
Скачать

6. Власна фінансова безпека

  1. www.dfp.gov.ua – Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

  2. http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/category?cat_id=36742 – НБУ: у секції «Запитання-відповіді» можна прочитати про інфляцію та інфляційну загрозу, а також про валютно-курсову політику.

  3. http://index.minfin.com.ua/index/infl/ – індекс інфляції за період 2000-2012 рр.

  4. http://spojivach.info/samples-complaints.html – газета «Споживач.інфо». Приклади позовних заяв (щодо повернення кредиту, відтермінування сплати кредиту тощо).

  5. http://spojivach.info/moi-groshi/1381-20-important-tips-for-using-atms-worldwide.html – газета «Споживач.інфо». Стаття «20 важнейших советов по использованию банкоматов во всем мире».

  6. http://www.consumerinfo.org.ua/ – Портал споживача. Є список неурядових, державних та європейських організації, що опікуються питаннями захисту прав споживачів.

7. Депозити

  1. http://www.bankstore.com.ua/ua/ – Інформаційний портал про банки України. Можна ознайомитись з інформацією про процентні ставки українських банків за депозитами.

  2. http://www.fg.org.ua/ – Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. На сайті можна знайти інформацію про те, чим займається Фонд, якими нормативно-правовими актами регулюється його діяльність, хто є учасником Фонду та ін.

  3. http://www.ingcommercialbanking.com/smartsite.shtml?id=13501&ch=UKR – ING Банк Україна. На сайтах цього на наступних двох банків можна проглянути умови надання депозитів.

  4. http://www.ukrsibbank.com/ – УкрСиббанк.

  5. http://www.erstebank.ua/ua/ – Ерсте Банк.

  6. http://www.ukrcu.kiev.ua/ – Національна асоціація кредитних спілок України. Що таке кредитна спілка, які є кредитні спілки, необхідні нормативно-правові документи.

  7. http://www.bank.gov.ua/control/uk/allinfo - НБУ. Курси банківських металів.

8. Інвестиції

  1. www.nssmc.gov.ua – Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку. Відомості про фондовий ринок України, порушення та захист прав інвесторів, рейтингові агенства, глосарій основних інвестиційних термінів, що таке НКЦПФР та навіщо вона існує.

  2. http://www.investor.ua/school/divrub-228.html – Інформаційний портал Investor.ua. Школа інвестора. Корисні статті на наступні теми: акції, бонди, брокери, грошовий ринок, інвестиційні фонди, трейдинг, Forex та ін.

  3. http://www.investor.ua/school/rub_center-328.html – Інформаційний портал Investor.ua. Що таке інфляція, яким чином вона впливає на інвестора та які її наслідки.

  4. http://spojivach.info/2012-03-05-11-06-03/1579-2012-05-03-16-54-23.html - газета «Споживач.інфо». Порядок оподаткування прибутку отриманого від операцій з цінними паперами.

  5. http://ru.investcentre.net/ – Інвестиції.орг – портал про інвестиції. На сайті можна знайти корисні статті про: трейдинг, інтернет-трейдинг, інвестиційні поради по акціях, основні цінні папери, поради інвестору, 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів, тощо.

  6. http://www.ukr.net/news/subject/Fondovyj_rynok-213.html - Інформаційний портал Укрнет. Статті з провідних періодичних видань про фондовий ринок.

  7. http://www.dragon-capital.com/ru/chastnym.html – Інвестиційна компанія України DragonCapital. Можна дізнатись про інтернет-трейдинг, тарифи на брокерські послуги, про інвестиційні фонди.

  8. http://www.otpcapital.com.ua/uac/dovidn_invest/invest_fond/ – Компанія OTP Capital. Що таке інвестиційні фонди, шаблони договорів на купівлю та викуп цінних паперів.

  9. http://www.afp.org.ua/ua/ – Асоціація «Фондове партнерство». Інформаційні довідки щодо розвитку фондового ринку України, нормативно-правові акти, що стосуються фондового ринку.

  10. www.pfts.com – ПФТС фондова біржа

  11. www.ux.ua – Українська Біржа

  12. www.birga.com.ua – Українська Інтернет Біржа

  13. www.dfp.gov.ua – Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]