Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робоча програма ВТП ( 13 тиж ).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.11.2019
Размер:
137.22 Кб
Скачать

2.Рекомендації щодо складання звітних документів

2.1 Під час практики кожен із студентів повинен щоденно вести щоденник-звіт, який є основним документом для контролю виконання програми практики. В ньому відображається характер та обсяг виконаних робіт, наведені скорочені відомості про використання обладнання, приладів, інструментів, організації праці на дільниці, розглядаються питання техніки безпеки. Записи у щоденнику ведуться відповідно до загальної кількості днів практики і розподілу практики по днях і цехах ( див. Табл. № 1 ).

Робочі дні, пропущені через хворобу та інші поважні причини повинні бути записані відповідно до виправдовуючих документів.

Щоденник знаходиться на об'єкті практики і щоденно підписується керівником практики від виробництва, який по закінченні практики дає розгорнутий висновок за весь період.

Протягом практики студент складає звіт з проведення виробничої технологічної практики.

Звіт з індивідуального завдання і суспільної праці оформляється в загальному звіті окремим пунктом. Звіти можуть вміщати схеми, малюнки, графіки, креслення.

2.2 Звіт складається на стандартних аркушах паперу(форм.А4), зшивається без використання папок, швидкозшивачів та ін..

Загальний обсяг звіту 25-30 аркушів.

У звіті подається опис тих питань, вивчення яких передбачено програмою практики, а саме виробничу характеристику дистанції, визначення ролі та значення кожного з цехів, технологічного процесу цеху, характеристика рівня продуктивності праці, огляд стану техніки безпеки.

При складанні звіту студент повинен спиратися на спостереження зроблені в оцінці діючих технологічних засобів і технологічних процесів.

Титульний лист і штампи сторінок складаються за формою ( дивись додатки).

В кінці звіту повинен бути надпис:

Дата ________, Звіт виконав студент_______( підпис ).

Примітка: у разі відсутності одного із цехів питання даного цеху не висвітлюються.

Повністю оформлений щоденник-звіт, підписаний студентом, перевіряє керівник практики від виробництва. Він дає заключення про повноту і якість звіту, докладний відгук про роботу студента (ступінь навичок, ставлення до праці та до виконання обов'язків, участь у суспільному житті підприємства). Крім цього студенту надається посвідчення, в якому вказується розряд, отриманий під час виробничої практики.

Оформлений та завірений щоденник-звіт, індивідуальне завдання, заключення керівника від виробництва та посвідчення про розряд студент надає в технікум керівникові практики від технікуму. На підставі цих матеріалів, після співбесіди, студенту виставляється залік з диференційованою оцінкою комісійно.

Щоденник-звіт здається в термін 3 дні

після закінчення терміну виробничої технологічної практики, без урахування вихідних та святкових.

Частина 2

1.Ознайомлення з дистанцією сигналізації та зв'язку.

Інструктаж з техніки безпеки.

Ознайомлення з розміщенням та призначенням дільниць, підрозділів дистанції, їх технічним оснащенням, взаємозв'язками, взаємодією, виробничим планом дистанції. Види виконаних робіт, чотирьохтижневий та річний графіки обслуговування пристроїв.

Інструктаж та задача іспиту з правил техніки безпеки, протипожежного захисту, профсанітарії на робочому місці.