Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ozinka_znan.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
67.07 Кб
Скачать
  1. Оголошення результатів та виставлення оцінок

4.1. Оголошення результатів та виставлення екзаменаційних оцінок відбувається не пізніше 15 год. дня наступного за днем, у який відбувався екзамен. Результати написання екзаменаційної роботи оголошуються у присутності усіх студентів групи, що з’явилися на екзамен. Екзаменатор робить короткий огляд кожної з екзаменаційних робіт, вказуючи яких помилок припустився (припустилась) студент (студентка), виконуючи кожне із завдань (крім тестів) та називає суму балів, отриману студентом (студенткою) за екзаменаційну роботу, загальну суму балів (Σ=Σp+Σе) та відповідну оцінку, що випливає із шкали, наведеної у п.1.2.

4.2. Студент (студентка) за бажанням може ознайомитись з перевіреною екзаменаційної роботою та поставити екзаменатору питання щодо причин виставлення тієї чи іншої оцінки. Якщо претензії студента (студентки) щодо оцінювання конкретного завдання є обґрунтованими (наприклад, викладач допустився помилки, перевіряючи правильність обчислень), то екзаменатор вносить відповідні виправлення у суму балів та результуючу оцінку.

Після заслуховування усіх запитань та претензій, екзаменатор виставляє отримані студентами оцінки у екзаменаційну відомість, залікову книжку та індивідуальний навчальний план бакалавра.

4.3. В екзаменаційній відомості навпроти прізвищ студентів, що не з’явилися на екзамен, проставляється запис „не з’явився” („не з’явилась”). Якщо відсутність студента (студентки) на екзамені викликана поважними причинами, підтвердженими відповідними документами, він (вона) складає екзамен за талоном №1 у визначений адміністрацією час. За таким (такою) студентом (студенткою) зберігаються бали, отримані роботу впродовж семестру. Організація складання екзамену за талоном №1 базується на принципах, викладених у п.3.1-3.6, а оформлення результатів – 4.1-4.2. Відсутність студента (студентки) на екзамені без поважних документально засвідчених причин є підставою для виставлення йому (їй) деканатом екзаменаційної оцінки „незадовільно” та скерування на складання екзамену за талоном №2 (див.п.5.1).

Запис „не з’явився” („не з’явилась”) у екзаменаційній відомості студентам, що були присутні на екзамені, але не набрали достатньої (чи бажаної для них) кількості балів не здійснюється. Неподача (невчасна подача) студентом (студенткою) екзаменаційної роботи після завершення екзамену викладачеві є підставою вважати її виконаною на нуль балів.

  1. Повторне складання екзамену та оцінювання роботи за індивідуальним графіком.

5.1. Повторне складання екзамену студентами, які отримали оцінку „незадовільно” (талон №2), відбувається згідно з графіком ліквідації заборгованості, встановлюваним адміністрацією, і ґрунтується на тих же засадах, що викладені у п.3.1-3.6 та 4.1-4.2. За такими студентами зберігаються бали, отримані за роботу впродовж семестру. Бали, набрані під час першої спроби написання екзаменаційної роботи беруться до уваги лише в разі, якщо Σp+Σе2<51, де Σе2 – сума балів, отриманих за екзаменаційну роботу за талоном №2. Тоді сума балів, що є підставою для виставлення результуючої оцінки визначається за формулою min (Σp+Σе1+Σе2;51). Додаткове опитування в цьому разі – не допускається. Якщо за результатами екзамену студент (студентка) отримав (отримала) екзаменаційну оцінку „незадовільно” (див. п.1.2), він (вона) скеровується на перездачу за талоном №К (див. п.5.2).

5.2. Складання екзамену за талоном №К відбувається у присутності спеціальної комісії. При цьому студент (студентка) виконує екзаменаційну роботу у вказаний адміністрацією час на тих же засадах, що викладені у п.3.1-3.6 та 4.1-4.2. За таким студентом (студенткою) зберігаються бали, отримані за роботу впродовж семестру. Бали, набрані під час попередніх спроб написання екзаменаційної роботи беруться до уваги, лише в разі, якщо Σp+ΣеК<51, де ΣеК – сума балів, отриманих за екзаменаційну роботу за талоном №К. Тоді сума балів, що є підставою для виставлення результуючої оцінки визначається за формулою min (Σp+Σе1+ Σе2+ ΣеК;51). Додаткове опитування в цьому разі – не допускається. Якщо студент (студентка) за результатами цього екзамену отримав (отримала) екзаменаційну оцінку „незадовільно” (див.п.1.2), його результати є остаточними і не підлягають перегляду чи перездачі.

5.3. Робота студента (студентки) за індивідуальним графіком покладає на студента (студентку) обов’язок виконати усі передбачені навчальним планом письмові роботи. Якщо зазначений обов’язок виконано в повному чи частковому обсязі, студентові (студентці) нараховуються за семестр бали за принципами, викладеними у розділі 2, після чого він (вона) складає екзамен у відповідності з положеннями розділів 3-4. В разі невиконання зазначеного комплексу робіт студент (студентка) допускається до екзамену, отримавши за семестр нуль балів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]