Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ozinka_znan_zaochne.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
67.07 Кб
Скачать

Загальні принципи контролю та оцінювання знань студентів (заочна форма навчання), набутих в процесі вивчення навчальної дисципліни “Основи економічної науки” (2012-2013 н. Р.)

1. Загальні положення

1.1. Екзаменаційна оцінка з навчальної дисципліни “Основи економічної науки” виставляється на основі суми балів, отриманих студентом (студенткою) за роботу впродовж семестру та екзаменаційну роботу. Максимальна кількість балів, які студент (студентка) може отримати за всі види робіт – 100, в тому числі – 50 балів за роботу впродовж семестру та 50 балів – за екзаменаційну роботу. Нарахування балів за кожен із видів робіт здійснюється у відповідності із принципами, викладеними у розділах 2-5.

1.2. Отримана студентом (студенткою) загальна сума балів конвертується у результуючу оцінку, що виставляється в екзаменаційну відомість, залікову книжку та індивідуальний навчальний план бакалавра за такою шкалою:

Сума балів (Σ)

Національна шкала

ECTS

Код оцінки

Оцінка

Код оцінки

Оцінка

90-100

5

відмінно

А

відмінно

81-89

4

добре

В

дуже добре

71-80

С

добре

61-70

3

задовільно

D

задовільно

51-60

E

достатньо

0-50

2

незадовільно

FX

незадовільно

(з можливістю повторного складання)

F

незадовільно

(з повторним вивченням курсу) (виставляється на талоні “К”)

Стан здоров’я, соціальний статус, громадська активність, сімейний стан, успішність з інших предметів та інші, відмінні від викладених у розділах 2-5 критерії, не можуть бути підставою для виставлення нижчої чи вищої екзаменаційної оцінки.

2. Контроль та оцінювання знань студентів впродовж семестру

2.1. Контроль знань, набутих в процесі вивчення навчальної дисципліни “Основи економічної науки”, відбувається у формі індивідуального письмового завдання та контрольної роботи. Індивідуальна письмова робота виконується студентом (студенткою) самостійно у позааудиторний час у стандартному зошиті (18-24 аркуші) з використанням рекомендованої літератури. Друковані варіанти індивідуальних робіт зарахуванню не підлягають. Контрольна робота виконується студентом (студенткою) на практичному занятті у присутності викладача.

2.2. Індивідуальне письмове завдання складається із двох теоретичних питань, на які слід дати розгорнуту відповідь, та трьох типових задач з курсу. Номер варіанту призначає студентові (студентці) викладач. Оцінювання кожного із завдань індивідуальної письмової роботи студента (студентки) відбувається натуральним рядом чисел від нуля до п’яти у залежності від рівня повноти та правильності даних відповідей. Максимально можлива кількість балів за індивідуальне письмове завдання – 25. Оцінки, виставлені за виконане індивідуальне завдання не підлягають відпрацюванню із виставленням вищої оцінки. Виконана та оформлена індивідуальна робота подається на кафедру економічної теорії та маркетингу (кімната №210) не пізніше 20 листопада поточного року та підлягає реєстрації лаборантами, про що робиться відмітка на титульній сторінці. Незареєстрована робота вважається такою, що не була подана, а тому не перевіряється. Лаборант може відмовити у реєстрації роботи, якщо очевидними є недоліки у її оформленні.

2.3. Аудиторна контрольна робота складається із 25 тестів. Правильна відповідь на кожне із тестових завдань оцінюється в один бал. Тобто максимально можлива кількість балів за контрольну роботу – 25. Під час виконання контрольної роботи допускається використання студентом (студенткою) власноруч підготованим конспектом лекцій. Забороняється користування підручниками, навчальними посібниками, електронними носіями інформації і т.п. У разі порушення зазначених правил, контрольна робота вилучається та оцінюється у нуль балів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]