Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
літня практика..docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
4.56 Mб
Скачать

День Польщі

День розпочався з бесіди на тему «Наполегливість». Діти брали активну участь в бесіді. Вони не тільки відповідали на поставлені табору приїхала пожежна та працівники МНС України. Вони відразу розпалили вогнище та оголосили, що в їдальні пожежа. Після того як всі діти пройшли евакуацію, пожежники показали як вони гасять загорівші будівлі. Коли пожежники вийшли з їдальні вони почали навчання дітей особливостей роботи пожежника. Вони спочатку гасили вогнище прямою струйою води, а потім за допомогою розпилювача. Потім показали як випускається піна з вогнегасника та розповіли дітям багато іншої цікавої інформації.Також працівники МНС України розділили дітей на дві команди та оголосили конкурс малюнків на асфальті пов’язаних з пожежою. Після навчальних робіт ми провели теренову гру. Було поставлено сім станцій, які були розміщені на території табору. Враховувались не тільки швидкість відвідування станцій, а й дружність пересування по табору. Ми зайняли друге місце завдяки тому, що ми всі активно та дружно пересувалися від станції до станції. Після гри ми почали готуватися до вечірньої програми, яка пройшла на вищому рівні. Кожен загін виготовив якийсь виріб та представив його. Крім цього кожен загін підготував 3 реклами різних речей. Цього дня наш загін визначили як найактивніший.

21.06

Міжнародний день спорту

День розпочався з бесіди про здоровий спосіб життя. Діти чітко вирізнили значимість загартування та заняття спортом. Кожен детальніше розповідав про якийсь вид спорту, після чого діти могли з цікавістю обрати той , який підходить саме йому. Після цього ми з дітьми пограли в рухливі ігри та волейбол. В цей день працювали повністю всі спортивні майстерні майже весь день. Через кожних півгодини було чути оголошення про якусь майстерню. Проходили турніри між дітьми з шахів, волейболу, тенісу та футболу. Після проведення турнірів визначалися та нагороджувалися кращі гравці. Так як вечірньої програми не було, то день повністю був присвячений спорту. Проводилися естафети та рухливі ігри як по загонах так і між загонами. Всі діти приймали активну участь в іграх.

22.06

День закриття і табірної зміни

День ми розпочали з трудового десанту. Всі діти активно прибирали свої будиночки та прилеглі території.Адже цього дня проходив заключний обхід по будинках , який визначав найчистіший будинок за І табірну зміну. Після прибирання я провів з дітьми вікторину на тему «Мандруємо країнами Європи». Під час проведення вікторини було відразу помітно хто з дітей уважно слухав розповіді ведучих про країни Європи кожного дня протягом І табірної зміни. Після цього до нас завітали працівники соціальної служби. Вони розділили дітей на 4 групи та проводили з ними різні цікаві ігри. Поки діти були з соціальними працівниками, всі вихователі активно готувалися до святкового концерту, присвяченому закриттю зміни. Коли діти звільнилися, вони також почали готувати номери самодіяльності до святкового концерту. Святковий концерт, присвячений закриттю зміни, пройшов на вищоиу рівні. Старший вихователь вручала всім вихователям подяки від імені дітей за роботу в таборі. Кожному вихователю присвоювалась якась номінація. Мені присвоїли знання «Містер Саморобкін КП ЧСОТ Корчагінець». Звучали словесні подяки всім працівникам табору. Діти з вихователями показували номери самодіяльності. Старший вихователь вручила нашому загону подяку за активну участь у житті табору. Також нам вручили подяку за начистіший будиночок. Цей день всім дуже сподобався і всі з задоволенням пішли на дискотеку.

23.06