Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
літня практика..docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
4.56 Mб
Скачать

День Англії

Цей день я розпочав з бесіди відповідальність та про зв'язок підлітків з законом. Розповів дітям про їх права та обов’язки та наслідки, які можуть бути, якщо порушувати закон. Згодом я розповів дітям про Англію та про те чим вона славиться. Провів вікторину про закони України та права і обов’язки дітей. Після цього ми почали готувати з дітьми номери самодіяльності на вечірню програму. Після ефективно організованої підготовки до концерту я провів гурток «Шахів» на якому були присутні майже всі діти. Вони активно та старанно працювали. Після того як ми з дітьми повторили декілька табірних пісень розпочалася вечірня програма, яка пройшла на вищому рівні. На вечірній програмі пройшов інтелектуальний марафон «Найрозумніший» в якому здобув перемогу Павленко Олексій. Ми всі дуже раді його перемозі так , як він з нашого загону. Між етапами інтелектуального марафону діти та вихователі показували свої номери самодіяльності. Наш загін активно підтримував артистів та отримав диплом як найактивніший загін. День пройшов вдало.

14.06

День туриста

День розпочався з учбової евакуації при пожежі. Але нажаль, не всі діти відразу зібралися на танцювальному майданчику при сигналі. Та на протязі дня провели повторну учбову евакуацію. Після цього ми відправились в туристичний похід. Діти з цікавістю слухали інструкції та установи перед походом. Коли ми поставили палатки та розпалили вогнище, то діти та вихователі були зайняті якоюсь справою. Одні прикрашали палатку, інші готували дрова, а дехто варив юшку. Дівчата сплели великий вінок з ромашок, щоб прикрасити палатку. Поки варилася юшка, ми повторили табірні пісні. Коли вона зварилася, старша вихователька визначала найсмачнішу юшку та найкрасивішу палатку.

Дійсно, у нас вийшла найсмачніша юшка. Ми розділили її на весь загін та з апетитом з’їли. Після туристичного походу ми відправилися до табору та почали готуватися до вечірньої програми. Ввечері пройшло свято «Лісовий карнавал». До свята ми підготували костюм та представлення Мавки. Діти сплели з лози кошик для вишень та подарували його старшому вихователю. Між показами костюмів діти та вихователі показували номери самодіяльності. День пройшов чудово.

15.06

День Іспанії

День розпочали з бесіди про 10 позитивних якостей людини. Разом з дітьми визначили які це саме якості. Після цього я розповів дітям про Іспанію та про те чим вона славиться. Провів гурток «Шахів» на якому діти активно працювали. Далі проходив кубок табору з футболу. Там приймали участь чотири команди. Спочатку грали збірна хлопців-вихователів проти збірної хлопців-вихованців. В цьому протистоянні по пенальті здобули перемогу хлопці-вихованці. Після їх грали збірна дівчат-вихователів проти дівчат-вихованців. Нажаль, через травму ноги, я не змогла грати до кінця тайму. Але я з іншими вболівальниками активно вболівали за команду вихователів. Здобула перемогу збірна дівчат-вихованців. Після цього хлопці-вихованці грали проти дівчат-вихованців. Гра стала ще цікавішою, адже хлопцям було дозволено забивати голи тільки головою. Все ж хлопці здобули перемогу. Після кубку ми почали готуватися до вечірньої програми. Ми підібрали красивий вірш про кохання та пісню. Вечірня програма пройшла на вищому рівні, на якій ми здобули перше місце. Кожен загін по черзі декламував вірш про кохання, а потім співали пісні та показували гумористичні сценки про кохання. В проміжках між дітьми свої номери показували вихователі. Всі активно вболівали. Найактивнішим загоном виявився мій другий загін.

16.06