Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
літня практика..docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
4.56 Mб
Скачать

День Греції

День ми розпочали з трудового десанту. Діти старанно та чисто прибрали свої будиночки та закріплені за ними території. Після того, як старша вихователька перевірила чистоту будиночків та територій, ми провели бесіду на тему «Овочі і фрукти в щоденному раціоні». Я розповів дітям про раціональне харчування , про те , що не можна переїдати або недоїдати, адже це призведе до ослаблення організму. Діти дізналися про такі поживні речовини : білки , жири , вуглеводи., та про їх обмін в організмі. Також я розповів про те , які вітаміни містяться в овочах та фруктах, та для чого вони потрібні організму. Далі ми з дітьми розгадували загадки про фрукти і овочі. Після цього була вечірня програма на якій вихователі богами, а діти овочами і фруктами. Діти виходили на сцену і розповідали про корисність даного овочу чи фрукта. Між цими виступами діти співали пісні. Всі загони активно вболівали, але найактивнішим виявився наш загін.

17.06

День Туреччини

День розпочався з бесіди на тему «Туреччина – східна країна». Розповів про Туреччину як країну , про те чим вона славиться. Після того як пограли в рухливі ігри , повторили декілька ми почали сервіровку солодощів у Чан-хані. Ми зробили цікаву композицію в якій зображена дівчина , чекає свого коханого моряка. Вийшло дуже красиво та цікаво. Вечірня програма пройшла вдало та дуже цікаво. Після того як ведучі розповіли про Туреччину як країну, вийшов Султан з Роксоланою і сіли в центрі майданчика. Після цього вийшли танцівниці для султана. Для них було підготовлено декілька цікавих конкурсів. Першим конкурсом було заспівати пісню про кохання, другим – розповісти вірш-звернення до Султана, третім – підготувати подарунок для Роксолани, а четвертим – затанцювати танець живота. Дівчата впоралися з усіма конкурсами. Все пройшло дуже цікаво. Всі загони активно вболівали.

18. 06

День Італії

День розпочався з конкурсу малюнків на тему «Італія - європейська країна». Представники з загону , які мають художні здібності, збиралися на вказаний час на танцювальному майданчику та крейдою на асфальті малювали малюнки. З нашого загону Андрій Лавринюк намалював Колізей. Всі малюнки вийшли дуже гарні. Поки проходив конкурс малюнків всі інші діти грали в рухливі ігри. Після цього я провела з дітьми бесіду про італійську кухню. Розповіла їм особливості кулінарії в італійських ресторанах та піцеріях. Після цього провела з дітьми вікторину про міста Італії. Після цього ми почали готуватися до вечірньої програми. Вечірня програма пройшла вдало та цікаво. Кожен загін розповідав про одне місто Італії, після цього танцювали танок під італійську пісню. На вечірній програмі ми зайняли перше місце. Я сподіваюсь, що і надалі ми будемо займати тільки перші місця. Всі загони активно вболівали, але найактивнішим виявився наш загін.

19.06

День франції

День розпочався з бесіди «Париж – столиця Франції». Розповів дітям про те чим славиться Париж, про його кулінарні особливості та культурну спадщину. Нажаль, нам не вдалося провести теренову гру але , сподіваюсь, що ми завтра її обов’язково проведемо. Після бесіди я провів з дітьми вікторину про тварин Франції та розгадували загадки. Після того як ми пограли в рухливі ігри, повторили декілька масовок та табірних пісень ми почали готуватися до вечірньої програми. Вечірня програма пройшла вдало та дуже цікаво. Кожен загін спочатку рекламував виробника одягу, а потім проводив показ мод. Всі загони підготували такі костюми : бально-вечірній, пляжний, дискотечний, робочий та спортивний. Всі загони дуже гарно підготувалися та ретельно все продумали. Між показами мод діти та вихователі показували номери самодіяльності. Ми зайняли перше місце і , сподіваємось, що і надалі будемо займати тільки перші місця. Також хоча всі загони дуже активно оболівали, все ж, найактивнішим загоном виявився наш.

20.06