Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pr_RPr_FEMP10.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
133.63 Кб
Скачать

Тема 11. Хутряні товари

Класифікація хутряної сировини. Будова шкур. Характеристика волосяного покрову.

Формування споживних властивостей хутряних товарів у процесі виробництва. Вичинка. Формування та обробка сировини, їх вплив на якість.

Класифікація і характеристика асортименту хутряного, хутряно-морського, каракуле-смушкового, овчино-шубного напівфабрикатів, їх призначення. Принципи сортування та оцінки якості.

Класифікація та характеристика асортименту хутряних виробів. Оцінка якості та визначення сорту хутряних виробів.

Тема 12. Побутові електротехнічні товари

Основні напрямки розвитку виробництва електротехнічних побутових виробів: технічне вдосконалення приладів і машин на основі уніфікації та типізації, обладнання автоматичними пристроями для регулювання температури, потужності, часу та режиму роботи; зниження електроємкості, шуму, габаритів і маси; підвищення надійності, довговічності, безпеки; розроблення комплексів і багатофункціональних електропобутових приладів і машин для приготування їжі та обробки продуктів, прибирання приміщення, обробки білизни, підтримання мікроклімату; пошук нових холодоагентів, що відповідають вимогам безпеки.

Класифікація побутових електротехнічних товарів за призначенням, за ступенем захисту від ураження електрострумом, за кліматичним виконанням, за ступенем захисту від вологи, за умовами експлуатації.

Характеристика асортименту різних груп побутових електротехнічних товарів. Принцип дії, характеристика основних показників споживних властивостей (параметрів) побутових холодильників, пральних машин та електронагрівальних приладів.

Особливості маркування, пакування і зберігання електротехнічних виробів.

Тема 13. Товари культурно-побутового призначення

Класифікація товарів культурно-побутового призначення за споживчими комплексами.

Папір, картон, їх характеристика. Фактори, що формують споживні властивості паперу та картону (сировина, композиція, технологія виробництва). Класифікація і характеристика асортименту паперу та картону. Характеристика асортименту виробів з паперу та картону. Оцінка та контроль якості.

Фотокінотовари, їх класифікація. Класифікація та характеристика технічних параметрів фотоапаратів. Властивості та класифікація світлочутливих матеріалів.

Класифікація та характеристика асортиментних груп радіотоварів. Телевізори – основні параметри, асортимент, вимоги до якості. Магнітофони, їх асортимент, вимоги до якості.

Музичні товари. Класифікація та характеристика асортменту струнних, язичкових, духових, ударних та електромузичних інструментів.

Товари для спорту та туризму, їх класифікація. Характеристика інвентаря для легкої та важкої атлетики, спортивних ігор, ковзанярського і лижного видів спорту, гімнастики, боксу, боротьби і фехтування, водного спорту, туризму та альпінізму.

Роль іграшок у вихованні дітей. Класифікація іграшок, храктеристика асортименту, вимоги до якості.

Тема 14. Ювелірні товари

Фактори формування споживних властивостей та асортименту ювелірних товарів. Характеристика сировинних матеріалів для виготовлення ювелірних товарів: кольорові, дорогоцінні метали, сплави на їх основі. Ювелірне каміння. Характеристика дорогоцінного, напівдорогоцінного, поробного каміння. Штучне каміння та декоративні матеріали. Особливості виробництва ювелірних товарів.

Класифікація ювелірних виробів за призначенням, за матеріалом виготовлення, за характером виробництва, за конструкцією, за видом обробки та комплектністю. Оцінка якості ювелірних виробів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]