Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОБЛІК І АУДИТ заочка менеджери2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
357.38 Кб
Скачать

8. Конфіденційність

8.1. Обсяг інформації, що не підлягає розголошенню, визначається ЗАМОВНИКОМ i узгоджується з ВИКОНАВЦЕМ окремим додатком до договору.

8.2. Сторони зобов’язуються зберігати сувору конфіденційність інформації, одержаної під час виконання цього договору, i вжити всіх можливих заходів, щоб запобігти її розголошенню.

8.3. Передача конфіденційної інформації третім особам, публікація чи інше розголошення такої інформації може здійснюватися тільки за письмовою згодою другої сторони, незалежно від причини припинення дії цього договору.

8.4. Обмеження щодо розголошення інформації не відносяться до загальнодоступної інформації чи інформації, що стала такою не з вини сторін, а також стала відомою стороні з інших джерел до чи після її одержання від другої сторони.

8.5. Виконавець не несе відповідальності у разі передачі інформації державним органам, які мають право вимагати її відповідно до законодавства України.

9. Прикінцеві положення

9.1. Усі доповнення i зміни до цього договору дійсні тільки в тому разі, якщо вони викладені в письмовій формі i підписані уповноваженими на це особами.

9.2. Договір набирає чинності з дня його підписання.

Цей договір підписаний (дата) у двох примірниках, по одному для кожної зі сторін.

Місто виконання угоди (...).

10. Термін дії договору

10.1. Термін дії договору (термін).

10.2. Договір можна розірвати за бажанням однієї зі сторін з письмовим повідомленням другої сторони за 15 днів до дати розірвання.

Реквізити сторін:

ВИКОНАВЕЦЬ:

(Юридична адреса, банківські реквізити, індивідуальний номер платника податків, статистичні коди, номер свідоцтва на право ведення аудиторської діяльності і дата його видачі, найменування органу, що видав свідоцтво ВИКОНАВЦЮ)

ВИКОНАВЕЦЬ:

(підпис, прізвище, ім’я, по батькові та посада відповідальної особи)

ЗАМОВНИК:

(Юридична адреса, банківські реквізити, індивідуальний номер платника податків, статистичні коди)

ЗАМОВНИК:

(підпис, прізвище, ім’я, по батькові та посада відповідальної особи)

35