Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОБЛІК І АУДИТ заочка менеджери2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
357.38 Кб
Скачать

5. Терміни виконання робіт

Роботи, передбачені цим договором, мають бути виконані в період

з « ____ » ________ 200 __ р. по « ____ » _________ 200 __ р.

6. Вартість аудиторських послуг I порядок розрахунків

6.1. Вартість аудиторських послуг визначається сторонами до початку робіт.

6.2. Вартість аудиторських послуг згідно з цим договором становить (сума цифрами i прописом), у тому числі ПДВ (...).

6.3. Оплата здійснюється у національній валюті України.

6.4. Оплату аудиторських послуг ЗАМОВНИК здійснює на основі рахунку, який виписує ВИКОНАВЕЦЬ.

6.5. Оплата робіт провадиться у такому порядку: (...) % від вартості робіт ЗАМОВНИК перераховує на розрахунковий рахунок ВИКОНАВЦЯ протягом трьох днів з дати початку робіт, (...)% від вартості робіт ВИКОНАВЦЯ — протягом трьох днів після підписання акта здавання-приймання.

6.6. У разі невиконання ЗАМОВНИКОМ зобов’язань щодо оплати ЗАМОВНИК сплачує ВИКОНАВЦЮ пеню у розмірі (...) % від суми платежу.

6.7. У разі прострочення виконання робіт з вини ВИКОНАВЦЯ ВИКОНАВЕЦЬ сплачує ЗАМОВНИКУ штраф у розмірі (...) % від суми договору за кожний день прострочення.

7. Відповідальність сторін. Порядок вирішення спорів

7.1. Повну відповідальність за додержання порядку ведення бухгалтерського обліку, своєчасне i повне подання фінансової звітності (бухгалтерської звітності) користувачам i аудиторам несе ЗАМОВНИК.

7.2. У разі якщо в процесі виконання аудиторських робіт ЗАМОВНИК не забезпечить надання необхідних аудитору документів або пояснень, або бухгалтерський облік у ЗАМОВНИКА перебуває у стані, що потребує відновлення, ВИКОНАВЕЦЬ має право призупинити виконання робіт без відшкодування перерахованих в авансовому порядку сум.

7.3. ВИКОНАВЕЦЬ має право в односторонньому порядку перенести термін виконання робіт згідно з цим договором у разі невиконання ЗАМОВНИКОМ своїх зобов’язань відповідно до пунктів 4.3 i 4.9 цього договору з повідомленням ЗАМОВНИКА.

7.4. Якщо на думку ЗАМОВНИКА виконана робота не відповідає встановленим вимогам, то протягом трьох днів після надання ВИКОНАВЦЕМ результатів роботи ЗАМОВНИК повинен подати вмотивовану відмову від прийняття робіт у формі проекту одностороннього акта.

Якщо в установлений термін ВИКОНАВЕЦЬ не одержить підписаний акт здавання-приймання або вмотивовану відмову, роботу вважають прийнятою з виконанням усіх умов договору. Акт без підпису ЗАМОВНИКА може бути поданий до оплати за наявності запису «Зауваження від ЗАМОВНИКА в установлений термін не надійшли».

7.5. У разі виникнення спорів сторони вживуть усіх заходів для їх вирішення шляхом переговорів.

7.6. Якщо згоди не буде досягнуто шляхом переговорів, усі спори, розбіжності i конфлікти, що виникли у зв’язку з виконанням цього договору, а також у разі його порушування чи розірвання, будуть вирішуватися судом (вказівка конкретного судового органу).

7.7. За невиконання зобов’язань за цим договором ЗАМОВНИК i ВИКОНАВЕЦЬ несуть майнову відповідальність згідно з діючим законодавством i умовами цього договору.

7.8. Розмір майнової відповідальності ВИКОНАВЦЯ не може перевищувати розмір фактично завданих ЗАМОВНИКУ збитків.